Hvad er slange olie godt For?

06/20/2011 by admin

Hvad er slange olie godt For?

En påstået middel mod mange lidelser, men oftest dem der er forbundet med betændelse, snake olie oprindeligt kom ud af Kina i 1700-tallet, ifølge hjemmesiden HealthMad. Slange olie er ikke nødvendigvis alle røg og spejle. Olie taget fra slanger er høj i eicosapentaensyre (EPA), en omega-3 fedtsyre vigtigt for at reducere betændelse, størkning af blod og regulerer kroppens kolesterolniveauer.

Historie

Ifølge Auckland Society har snake olie snarere en vidtrækkende historie. Før der viser i kinesisk medicin, der er beviser for, at grækerne gjorde brug af olien. Det blev senere indført til USA af jernbanearbejdere. Disse railway mænd bragte det til de indfødte amerikanere. Det første patent til et middel der indeholder slange olie blev ydet til englænder Richard Stoughton i 1712.

Ingredienser derefter

Slange olie blev solgt i San Francisco's Chinatown på århundredeskiftet, rapporter HealthMad. Den vigtigste ingrediens var siges at være en uidentificeret olie som befordring for de øvrige stoffer i opløsningen, som omfattede kamfer, omega-3 fedtsyrer EPA, arachidonsyre, linolsyre, myristinsyre, oliesyre og stearinsyre.

Ingredienser nu

Det var først i 1989, en moderne inkarnation af den kinesiske slange olie opskrift var virkelig analyseret, siger Auckland samfund. Den vigtigste ingrediens, der består 75 procent af løsningen, var en harmløs, funktionsløse olieagtig Flyselskabet. De resterende 25 procent udgjorde stoffer såsom kamfer, fed olie, menthol og eicosapentaensyre omega-3 fedtsyrer.

EPA og prostaglandiner

Den rigeste kilde til slange olie EPA siges at være den kinesiske vand slange. Slanger bruges af amerikanske slange olie sælgere var kendt for at have langt mindre EPA. Syren er uomgængeligt for etableringen af serie 3 prostaglandiner i kroppen. Disse stoffer er de biokemiske budbringere, der styrer vigtige hjerte-kar-funktioner, herunder betændelse i leddene.

EPAS virkninger

EPA fungerer meget på samme måde som aspirin gør, påvirker prostaglandin system af beroligende betændelse og i sidste ende øge systemisk immunitet. EPA har ikke til at blive indtaget gennem munden til at være effektiv. Det kan blive absorberet gennem huden, hvor det hurtigt gør sin vej ind i blodbanen. Som en sammenligning er det interessant at bemærke, at den næste bedste kilde til EPA, mandelolie, indeholder omtrent 18 procent EPA komponenter. Klapperslange olie indeholder 8,5 procent, ifølge HealthMad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com