Problemer med tand implantater

07/05/2011 by admin

Problemer med tand implantater

Tand implantater er en permanent og attraktiv måde at erstatte manglende tænder. I modsætning til ældre metoder sidste tand implantater normalt en levetid og udseende naturlige. Implantation af tænder er normalt en problemfri proces, men fordi det er en kirurgisk procedure, du kan støde på nogle problemer. Hvis du overvejer tand implantater, bør du blive fortrolig med processen og nogle fælles problemer.

Definition

Tand implantater er udskiftning tænder, der er kirurgisk implanteret i patientens kæbe. Implantaterne, der tjener som erstatning for manglende tænder, at hjælpe patienten til at spise og snakke normalt og potentielt forbedre hans udseende. Tand implantater er normalt gøres i etaper, og det kan tage flere måneder for hele proceduren skal afsluttes.

Fordele

Tand implantater har flere fordele i forhold til mere traditionelle tænder udskiftninger, såsom broer eller proteser. De er permanente og føles naturlige, mens broer i sidste ende skal udskiftes og proteser kan have passer problemer. Tand implantater er også mere kosmetisk tiltrækkende end bridgework, da de er stort set umulig at skelne fra almindelige tænder. De er faste på plads i kæbeknoglen, så de ikke glider som proteser kan.

Krav

For at være i stand til at have tand implantater, siger Mayo Clinic, at en person skal være en voksen med en fuldvoksen kæbeknoglen. Han skal have nok knogle til lægen for at kunne sikre de indopererede tænder eller han skal kunne have en knogletransplantation. Hans mundtlige væv skal være sunde og i god stand, og han bør ikke have nogen sygdomme eller tilstande, der kunne forstyrre knogleheling. Han skal også være villig til at holde fast med processen for flere måneder, da det ofte tager lang tid at fuldføre tanden implantater.

Problemer

Tand implantater kræver en kirurgisk procedure, hvilket betyder, at der kan være problemer og komplikationer. Ifølge Mayo Clinic omfatter de mest almindelige problemer infektioner i området implantat og nerve skader, der kan medføre følelsesløshed, smerte og en løbende snurren i Hagen, læberne eller tandkød. Kirurgi kan også potentielt skade områder omkring implantatet, som nabotænder eller blodkar. Hvis du får tand implantater i din overkæben, risikerer du problemer med bihulerne, kan opstå, hvis implantaterne rager ind i en sinus hulrum. Hvis du har hjerteproblemer eller visse andre medicinske tilstande, kan du nødt til at tage antibiotika før det bliver din tand implantater til at forebygge komplikationer, såsom infektioner.

Reaktioner

Selv hvis du ikke har problemer og komplikationer, kan du opleve nogle normale men ubehagelige reaktioner til at have tand implantat som du bevæger dig gennem hvert trin i processen. Disse omfatter smerter omkring tand-implantat, hævelse og blå mærker i ansigtet og tandkød, og blødning. Du kan også være begrænset til spise bløde fødevarer og væsker til op til en uge efter implantatet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com