Hvordan man bruger æteriske olier til at fremme afslappende søvn

01/14/2011 by admin

Kastede og drejning hele natten? Rastløse? Optaget-hjerne? Efter et par nætter, du og poser under øjnene måske ønsker at overveje at bruge æteriske olier til at fremme en mere afslappende nattesøvn. En række æteriske olier kan hjælpe dig med at sove bedre. Effektiviteten af æteriske olier kommer fra det faktum, at deres dufte arbejde på hjernens limbiske system, som styrer de store kropsfunktioner, og deres kemikalier hjælpe udløse kroppens evne til at helbrede. Her er hvordan man vælger og forberede æteriske olier, der vil hjælpe med at give dig en bedre nattesøvn.

Instruktioner

• Vælge 100% rene æteriske olier--kun disse tilbyder sunde fordele. Etiketten vil sige "100% ren." Du kan finde dem på helsekost butikker og online. Brug ikke syntetiske olier – de har ikke de samme fordele.

• Vælg 1 til 3 forskellige olier der appellerer til dig. For olier, der specifikt hjælper dig med at sove mere restfully, er nogle af de bedste valg (sød) Basil, (sød) Bay, cedertræ, kamille, salvie, cypres, Frankincense, lavendel, Neroli, sandeltræ, Vetiver og Ylang Ylang. De fleste butikker har testeren flasker, så tag et par whiffs og vælg 2 eller 3 du virkelig gerne. For at reducere olfaktoriske "wearout", tage et par snøfter af frisk luft i mellem hver olie, du tester.

• Lave en hånd massage olie. Først blandes æteriske olie med mandel olie, der er kendt som en "luftfartsselskab" olie. Måle mandel olie i en glasflaske, derefter tilføje 3 til 6 dråber æterisk olie pr tsk af mandel olie. Ryst godt. Når du kommer ind i seng, massere olien ind i dine hænder, placere dem i nærheden af dit ansigt, og lå der og indånde duften.

• Holde en flaske af den æteriske olie af din seng, i tilfælde af at du vågner op om natten. Hvis du ikke ønsker at bruge massageolie, kan du drys 1 til 2 dråber på et lommetørklæde og inhalere oliens aroma. Hvis du ikke har følsom hud, kan du sætte en dråbe direkte på dine håndflader, gnid dem forsigtigt sammen og lå der og inhalere.

• Skabe et miljø, der hjælper din krop og sind til at bremse ned. Prøv at tænke behagelig, afslappende tanker da du lå der indånder duften. Dette medvirker til at bremse hjernen. Ikke se TV (især voldelige eller grafisk viser), planlægning af din næste dags aktiviteter, bekymre sig om børnene eller spise lige før sengetid. Dette stimulerer hjernen og kroppen, og gør det meget sværere for ikke kun at gå til at sove, men for at få en god nat 's søvn.

Tips & advarsler

  • For ekstra fordel, kan du også massage olier i sålerne på dine fødder.
  • Du kan blande æteriske olier, men det anbefales for at ikke mere end 3 sammen.
  • For enhver med følsom hud, fortyndes æteriske olier endnu mere.
  • Gemme alle olier i et køligt tørt sted. Holde lågene fast lukket for at undgå fordampning, og holde sig væk fra sollys.
  • Brug ikke æteriske olier, hvis du er gravid eller forsøger at blive gravid uden at få professionel rådgivning.
  • Hvis enhver hudirritation sker, stoppe med at bruge straks.
  • Mennesker med pollenallergi skal være forsigtig når du bruger kamille æterisk olie, som de kan have en højere følsomhed over for det.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com