Hvad er funktionen af en støttegruppe?

12/29/2013 by admin

Hvis du har at gøre med nogen form for udfordrende situation, kan du finde det nyttigt at deltage i en støttegruppe. Der findes mange forskellige typer af støttegrupper. De kan hjælpe dig med at håndtere tab, en bestemt sygdom eller sygdom, afhængighed eller større liv forandringer. Støttegrupper tilbyder muligheder for at forbinde med andre personer, som kan hjælpe dig med at finde klare færdigheder til at håndtere din individuelle situation.

At yde støtte fra andre

Den vigtigste funktion af en god støttegruppe er at give mulighed for at forbinde og dele med andre, der beskæftiger sig med de samme omstændigheder. Det kan hjælpe at tale eller bare lytte til andre, der også forsøger at finde måder at klare. Da de behandler lignende omstændigheder, kan de virkelig forstår, hvad du lever med.

Udvikle mestringsstrategier

Støttegrupper er ikke designet til at erstatte medicinsk eller professionel rådgivning. Men, nogle gange bare at fortælle din historie vil tilskynde andre medlemmer til at tilbyde mestringsstrategier. Der kan være nogen i din gruppe, der har lært en effektiv teknik til at beskæftige sig med lignende omstændigheder.

At finde unikke venskaber

En anden vigtig funktion af en støttegruppe er udveksling af telefonnumre blandt medlemmer, der er interesseret i at gøre så. Det er ikke et krav for at være i en støttegruppe. Dog kan du finde det nyttigt at kunne kalde en person, der forstår, for at hjælpe dig gennem en krise. Medlemmer kan ofte gøre det uden at tilbyde uopfordret rådgivning.

Forbinder dig med ressourcer

Support gruppeledere har ofte adgang til lokale ressourcer. Mange støttegrupper inviterer jævnligt højttalere til gruppen på lokale tjenester, der er tilgængelige og hjælpsom.

Kom godt i gang

Der er ingen generelle nationale eller statslige organer, der viser alle typer af støttegrupper, da der er så mange forskellige former. Se gennem kalender noteringen af din lokale avis til at se hvad støttegrupper findes i dit område. Kontrollere lokale hospitaler eller web sider dedikeret til specifikke tilstand eller situation du står med.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com