Slanke kostvaner

12/28/2013 by admin

Slanke kostvaner

At vælge den perfekte spise planlægger at slanke kan være et anliggende af trial and error, men centrale er at vælge en og holde sig til den. Større ændringer i kostvaner kan betyde hurtigere resultater, så selv bestemme hvor meget af en forskel, du vil se og hvor hurtigt du ønsker at se den. At blive slankere, tyndere og mere komfortable i din egen hud er bare en vellykket kost væk.

Sukker-Elimination kost

Marion Nestle, en ernærings professor ved New York University og forfatter af "Hvad at spise", siger at hvis hun rådgiver nogen til at tabe sig ville hun eliminere sodavand på grund af det er sukker indhold. Wall Street Journal rapporter om, at den gennemsnitlige amerikanske voksne bruger 22 teskefulde af tilsat sukker per dag, hvilket betyder, at de indtager 330 søde og tomme kalorier i 24 timer. Skære dem betyder skære ud mere end 2.300 kalorier og taber næsten et pund pr. uge. Skjult i alle former for produkter, sukker kan være svært at undgå, men. WebMD antyder går kold tyrker at se cravings mindske. De første par dage kan godt være de vanskeligste, så bestanden naturligt sød frugt og holde sukker ud af huset.

Anti-oppustet kost

Kostvaner at mindsker forekomsten af oppustethed kan gøre nogen se slankere og er passende for dem, uden tid til at tabe sig, der stadig ønsker at se tyndere. At holde salt som minimum holder vand fra tilbageholdes, hvor det viser de fleste. Verdenssundhedsorganisationen tyder på ikke mere end to teskefulde (eller 2.000 mg i konserves) en dag for et godt helbred, så for en fladere mave bruger dette beløb som et absolut maksimum. Hvis natrium er fjenden, vand er modsat: vand har en rolle i rødmen affald og overskydende væske fra dit system til at holde oppustethed ned. Høj vand og fiber indhold, hjælper med at holde bloat-forårsager forstoppelse i skak: Marie Claire tyder på vand i sin rene form, appelsiner og vandmelon for deres højt vandindhold, og havreklid og havregryn til deres system-udrensning fiberindhold.

Skrive selv tynd

Den måde du nærmer vægttab kan være lige så vigtigt som hvad du rent faktisk spiser. Julia Cameron, forfatter til "The skrivning kost," siger, at vi "spise for meget fordi noget er at spise os. Hun foreslår, at det er et mønster, vi kan stoppe i dens spor ved at være mere bevidst om hvad vi lægger i vores mund. Hun foreslår, skriver om morgenen til at starte dagen med detaljerede følelser og fortsatte journalisering. Gør dette i stedet for at spise når dieters er meget træt, vred, ensom eller sultne. Valg til at undgå sent om aftenen spiser, vælge bedre fødevarer og spise i moderation er lavet mere definitiv når alt spist er taget hensyn og når mad er brugt til at tilfredsstille sult i stedet for at tilfredsstille følelser.

Vegetarisk kost

En Mayo Clinic ernæringsekspert rådgiver, at selv om at tabe sig på en vegetarisk kost ikke er garanteret, vegetarer tendens til at være tyndere og spise mindre fedt og samlede kalorier. Da frugt, grøntsager, bønner og sojaprodukter indeholder færre kalorier end de fleste kødprodukter og biprodukter, kan skiftende mod vegetarisme lette vægttab. Med fokus på smag i lav-kalorie og næringsstof tæt fødevarer herunder fedtreduceret jordnøddesmør og fedtfattig ost giver dig mulighed at føle tilfredshed ved at spise godt og masser mens stadig tabe pounds. Vær omhyggelig med at undgå stegt mad, fuld fedt olier og oste skal have fulde udbytte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com