Måder at blive højere uden piller

12/30/2010 by admin

Måder at blive højere uden piller

Højden kan påvirke en persons personlighed og tillid, fordi det kan påvirke, hvordan andre se ham. Personer, der er kortere end gennemsnittet ofte finde en løsning på deres problem ved at dreje til hormon kosttilskud og piller. Dette er imidlertid ikke den eneste metode til rådighed til at øge højden. Dem der ønsker for at tilføje et par inches kan henvende sig til mere naturlige metoder til at blive højere, eller de kan lede til ekstreme foranstaltninger, der effektivt kan tilføje højden til kroppen.

Ben forlængelse kirurgi

Ben forlængelse kirurgi er en procedure, hvor lægerne bryde nederste knogler af patientens ben, kendt som fibula og tibia. Når knoglerne er blevet brudt, har patienter hvad er kendt som en fiksator skrues ind i hvert ben gennem ydersiden af huden. Disse fiksatorer, som omfatter to metalringe, der er knyttet til udvidelse af stænger, er udvidet ved lægen i intervaller på to millimeter i en periode på 12 dage. Efter 12 dage fjernes fiksatorer, så huller mellem knogle til at fylde med ny knogle. Terapi gives så snart efter at lære patienterne at gå med deres nye højde. Patienter kan have to til tre inches tilføjet til deres oprindelige højde efter afslutningen.

Motion

Motion kan tilføje højde, hvis det praktiseres regelmæssigt. I stedet for piller eller kosttilskud, kan enkeltpersoner udføre en række øvelser, der styrker spinal, abdominal og legeme muskler til at understøtte kroppens vægt. Øvelser, der kræver stretching og modstand, såsom yoga og Pilates, bidrage til at strække muskler og lemmer, således at brusk omkring knoglerne til at udvide og tilføje højde. Stretching sætter også ben og arm musklerne til at forlænge og blive afslappet. Dette medvirker til at fjerne stress fra muskler og knogler, der kan komprimeres og forhindre vækst opstår.

Sund kost

En sund kost kan hjælpe med at forbedre kroppens funktioner, samt styrke muskler og knogler. Fødevarer, der er rig på calcium, zink, magnesium, vitamin A og protein kan hjælpe øge højden, hvis forbruges regelmæssigt. Fødevarer som broccoli, papaya, fisk, kylling og bælgfrugter indeholder vitaminer og mineraler kræves til gendanne knogletæthed, samt reparation og vokse nyt væv. Til gengæld knogler i rygsøjlen og ben kan blive stærkere, gør det muligt for dem at støtte flere organ masse. Nye og restaurerede sunde væv kan vokse og ekspandere, tilføjer højde for kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com