Definition af grundlæggende sundheds-forsikring

12/22/2010 by admin

Grundlæggende Health Insurance er et program designet til at supplere regelmæssige sygeforsikring. Alle mennesker kvalificere sig til denne forsikring så længe de kan arbejde og udføre deres normale opgaver. Denne forsikring gøre ikke dig svare på medicinske spørgsmål, og det dækker præ-eksisterende forhold efter en vis ventetid, som regel seks måneder. Hensigten med denne forsikring er ikke at være din primære dækning, men snarere at udligne afgifterne du pådrage sig fra selvrisikoen i din almindelige forsikring.

Typer

Enkeltpersoner kan opnå grundlæggende sygesikring direkte eller de kan anvende gennem medarbejder-sponsoreret planer på arbejdspladsen. Fordelene er den samme men medarbejder-sponsoreret planer koster mindre. Planerne tilbydes er værdi og forbedret. Begge planer omfatte mange procedurer, men de forbedrede planer udbetale mere pr. procedure og koster et tillægsgebyr. Nogle gange kan du også tilføje valgfri funktioner, såsom rabatter for recepter for mere værdi med enten plan.

Fordele

I stedet for den enkelte har til at påtage sig udgifterne til lægebesøg og andre medicinske procedurer, dækker denne forsikring en del af gebyret for dem. Mange stater tilbyde grundlæggende sygesikring til enhver person, der begærer dækning, så længe de kan arbejde. Der er ingen kvalificerende for denne forsikring, ingen selvrisiko og ingen fælles løn. Grundlæggende sundheds-forsikring betaler enkelt direkte medmindre enkelt angiver noget andet. Forsikringen kan ikke skrue ned nogen anden grund medmindre han ikke er i stand til at arbejde.

Funktioner

Grundlæggende sygesikring dækker læger besøg, diagnostiske test, indlæggelse, operation, skadestuen pleje, intensiv afdeling og barn wellness besøg. Tjek din plan at se din nøjagtige dækning, fordi dette kan variere fra stat til stat. Bruge grundlæggende forsikring, bare lade din sundhedspleje udbyder, du har denne dækning. De kan arrangere forsikring til at betale direkte, forlader du for at betale restbeløbet. Eller du kan have forsikring betaler du direkte og derefter sende betalingen til din sundhedspleje udbyder.

Geografi

Grundlæggende sundheds-forsikring er i øjeblikket tilgængelig i mange stater (Se ressourcer). De resterende lande arbejder på at udvikle en plan, så tjek ofte for at se, hvis din tilstand er blevet føjet til listen.

Advarsel

Grundlæggende sundheds-forsikring er en supplerende forsikring. I mange tilfælde dækker det fradragsberettigede fra dine vigtigste forsikringer. Det er ikke ment til at erstatte din vigtigste forsikring eller at fungere som din vigtigste eller eneste forsikring. Men hvis du ikke kvalificerer dig til en anden forsikring plan, eller hvis du ellers ikke kan få forsikring, det er en fordel, fordi det betaler sig nogle af de afholdte udgifter i medicinske procedurer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com