Psoriasis UVB lys behandling

09/08/2010 by admin

Psoriasis repræsenterer en komplikation i kroppens immunsystem, hvor det henvender sig til sin egen sunde celler, forårsager accelereret vækst og dør ud af hudceller. Dette forårsager tørre, skællende pletter på huden.

Psoriasis er fælles på hovedbunden, nedre ryg, albuer, knæ og knuckles. Der er ingen kendt kur mod tilstanden, men der er behandlinger, hvoraf den ene er udsættelse for UVB lys, også kendt som lysbehandling. Ifølge National Psoriasis Foundation finde 80 procent af psoriasis patienter UVB therapy gavnlige.

Fakta

Solbadning frarådes normalt på grund af risikoen for skader på huden. Overeksponering for solens ultraviolette lys kan forårsage for tidlig rynker og mere alvorlige tilstande som kræft. På den anden side opfordres psoriasis patienter til at solbade fordi Solens ultraviolette lys får psoriasis til at rydde ved opbremsning hud celle replikering. Denne standsning i celle produktion falder oprustning af psoriasis skalaer.

Historie

Folk plejede at gå til det døde hav til at behandle deres psoriasis. Solen skinner der 300 dage ud af året. Og da det døde hav er 1.300 fod under havets overflade, er der en naturlig atmosfæriske filter, der tillader folk at blive udsat længere for solens stråler uden at brænde.

Behandling i hjemmet

Solen udsender UVA lys og UVB lys. Det er den UVB lys, der er brugt i psoriasis behandling. Et hjem lys enhed kan bruges til UVB lys behandlinger; lyset bruges derhjemme er imidlertid ikke det samme lys brugt i garvning kabiner og saloner.

UVB lys enhed

Der er et par ting at kigge efter, når de køber en UVB lys enhed, et barn Sikkerhedsafbryder, f.eks. Dette er for at forhindre børn i at bruge UVB enhed. De bør ikke bruge enheden, medmindre det er ordineret af en læge.

Look for en enhed, der har en pålidelig og præcis timer. Sikkerhedsafskærmninger over lamperne vil hjælpe med at forhindre utilsigtet afbrænding. Kontrollere stabiliteten af udstyr til at forhindre utilsigtet deponering af enheden. Tal med sælger om omkostningerne ved udskiftning pærer, før du køber en enhed. Se også om der er særlige krav til hvordan og hvor udskiftning pærer kan købes.

Advarsel

Vær forsigtig, når ved hjælp af UVB lys behandling, så du ikke får brændt. Afbrænding kan forårsage psoriasis til at blusse. Har en hudlæge, tjekke din hud regelmæssigt for at kigge efter tegn på hudkræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com