Tegn & symptomer på syre refluks hos børn

02/07/2012 by admin

Sure opstød, også kendt som Gastroøsofageal refluks, er sværere at identificere hos børn end hos voksne, men der er afslørende tegn og symptomer forældre kan kigge efter.

Funktioner

Acid reflux på sin mest grundlæggende er tilbagelevering af maveindholdet mindst en del vej op i spiserøret. Voksne genkender denne lejlighedsvis følelse som halsbrand, men børn oplever andre tegn og symptomer på forskellige alderstrin. Gentagne forekomster af refluks kan føre til gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) i mennesker i alle aldre.

Normal refluks

Før et barns første fødselsdag, babyer maver er langsom og deres mave ventiler er stadig løs, så selv store mængder af spytte op er fælles og ikke forbundet med en sygdom eller omfattende mave irritation.

Symptomer hos spædbørn

Det vigtigste symptom på en baby med syre refluks er spytte med bøvsen. Når spytte op bliver projektil opkastning eller vises kronisk og konstant, kan GERD diagnosticeres. Nogle almindelige symptomer er hvælvet ryg, irritabilitet når liggende på den tilbage, fortsatte gråd, dårlig vægtøgning og hoste eller hvæsen fra indhold, der kommer ind i luftrøret.

Symptomer i ældre børn

Nogle afslørende tegn refluks har udviklet sig til GERD omfatter vedvarende vægttab, afvisning af at spise mad på trods af sult, hyppige spytte eller opkastning efter den første fødselsdag, en kronisk hoste med mulige hvæsen hvis maveindholdet indtastet luftrør, og dårlig ånde eller hulrum på grund af sure indholdet tilbage til munden.

Overvejelser

Der er ingen test en børnelæge kan bruge til at diagnosticere endeligt normal syre refluks eller kronisk GERD hos børn. Selv om evaluering af bugvaeggen og ventil kunne potentielt bekræfte irritation eller en løs ventil, diagnosticeres de fleste børn når børnelæger evaluere symptomer forældrene bemærker derhjemme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com