Fordelene ved medicinsk fakturering certificering

02/08/2012 by admin

Medicinsk fakturering er processen med at indgive erstatningskrav til forsikringsselskaber for refusion af lægelige ydelser. En medicinsk fakturering certificering, eller processen med at udfylde et professionelt anerkendt undersøgelse, er ikke forpligtet til at arbejde som en fakturaafsender. Dog, mange søger certificering for at bevise tilsagn fra industrien. Medicinsk fakturering arbejder i tandem med medicinsk kodning, eller tildelingen af koder til diagnoser og procedurer. Fakturering og kodning certificeringer kan opnås gennem faglige organisationer, faglige programmer og gymnasier.

Dokumenteret kompetence

Medicinsk programmører og billers, der modtager en professionel certificering demonstrere kompetence ved at have afsluttet kodning og fakturering kurser eller programmer, college. Derudover har de også blev fuldført en eksamen for at bevise, at de er dygtige i kodning og/eller fakturering for bestemte sæt legitimationsoplysninger. En certificeret kodning Specialist er en person, der har specialiseret sig i diagnosticering og procedure kode tildeling og refusion evaluering. Denne legitimationsoplysning er tilgængelige gennem American Health Information Management Association. Den amerikanske medicinske Billers Association giver en legitimationsoplysning for certificeret medicinsk refusion specialister, der er uddannet i tilsyn med fordringer processen fra udbyder indsendelse til betaleren godtgørelse.

Jobmuligheder

Medicinsk programmører og billers, der er certificeret har flere jobmuligheder end uncertified programmører og billers. De fleste hospitaler, læger kontorer og andre medicinske virksomheder foretrækker certificeret programmører og billers fordi det sikrer, at disse personer har en grundig forståelse af de seneste oplysninger, kodning, fakturering og refusion. Mange certificeret kodning og fakturering fagfolk er forhøjet til ledende stillinger i et hurtigere tempo end deres ikke-godkendte modparter.

Øget løn

Certificeret medicinsk programmører og billers er ofte betalt en højere sats end uncertified programmører og billers. Fordi certificering betyder, at individer har forpligtet til yderligere uddannelse og uddannelse, er de i stand til at bede om en højere løn end dem, der er ikke-bekræftede.

Faglige omdømme

Certificeret medicinsk billers er forpligtet til at følge en høj standard for professionel og etisk adfærd. Disse standarder er ofte beskrevet af den faglige organisation som de hører eller organisation gennem hvilken de afsluttede deres eksamen. Den højere standard forbundet med at være en certificeret medicinsk fakturaafsender ofte automatisk øger faglige omdømme inden for sundhedspleje, især når nye arbejdssøgende.

Fortsat vækst

Certificeringer kræver løbende uddannelse at holde certificering aktiv. Kravene er ofte et defineret antal pædagogiske timer inden for fakturering industrien opnået gennem seminarer, kurser, konferencer og quiz afslutning. En certificeret fakturaafsender vil fortsætte med at vokse og lære inden for branchen, altid opretholde uddannelse og få undervisning på de nyeste sundhedspleje fakturering, tilbagebetaling og forsikring ændringer i branchen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com