Symptomer på cervikal Disc osteophytes kompleks

08/01/2012 by admin

Symptomer på cervikal Disc osteophytes kompleks

Cervikale disk osteophytes komplekse stammer i ryghvirvler af halsen og er én form for cervikal disc degeneration. Symptomerne varierer afhængigt af graden og placering af degeneration.

Årsager

Cervikal diske er væskefyldt sække, der fungerer som puder mellem de knoklede overflader af ryghvirvler. Cervikal disc degeneration resultater over tid som en naturlig del af ældning eller fra alvorlig skade til halsen. Som disken degenererer, reagerer kroppen ved at danne en osteophytes for at beskytte det beskadigede område.

Hvad er en osteophytes?

En osteophytes er en knogle spore eller område af ekstra forkalkning, der danner reaktion på knogle på knogle stress. Bone Sporer er faktisk glatte områder af ekstra vækst, der forårsager smerte ved at trykke mod omkringliggende væv og nerver.

Milde symptomer

Indledende symptomer på cervikal disc osteophytes komplekse omfatter stivhed i hals eller arme, samt hovedpine.

Cervikal Radiculopathy

Svær osteophytes kan presse mod spinal nerver forårsager shooting smerter i nakke og arme. Patienter kan opleve følelsesløshed eller svaghed i deres ekstremiteter.

Cervikal myelopati

Hvis osteophytes presser mod rygmarven, er resultatet ekstreme smerter i arme og ben. Derudover vil patienten udvikle problemer med at bruge deres hænder og gåture.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com