Kronisk Jock Itch behandlinger

07/30/2012 by admin

Tinea cruris er svampe betingelse mere almindeligt kendt som jock kløe. Lyskesvamp vises som et udslæt, der kan spredes på tværs af balder, inderlår og kønsdelene. Denne betingelse påvirker mænd og kvinder, og selvom det ikke er alvorlige, plager ofte nogle mennesker på basis af kronisk. Interventioner for jock itch spænder fra livsstilsændringer til forskellige typer af medicin.

Forebyggelse

Det første skridt i behandling af jock kløe er forebyggelse. Når det bruges sammen med medicin, kan disse foranstaltninger hjælpe jock kløe til at helbrede hurtigere.

Øve god personlig hygiejne ved badning dagligt og ændre dit undertøj mindst én gang dagligt. Hvis du er en atlet, skal du muligvis brusebad og skifte tøj oftere på grund af sved og fugt, der kan forværre jock kløe. Hold området omkring dine kønsdele, lår og balder tørre og beskyttede ved tørring grundigt efter et brusebad og iført tøj, der ikke gnide og irriterer dig i disse områder. Tøj, der er løsere montering kan hjælpe, da de ikke fælde fugt ved siden af din hud.

Løbet af Counter medicin

Du kan købe topikale medikamenter for jock kløe fra din lokale apotek. De kommer i creme, pulver og spray former. Nogle af disse anti-svampe medicin omfatter terbinafin (Lamisil på) og clotrimazol (Lotrimin AF). Clotrimazol tilhører kategorien azol af narkotika, og terbinafin tilhører gruppen allylamines. Allylamines er normalt dyrere end azoles, men de har tendens til at arbejde hurtigere.

Receptpligtige lægemidler

Kronisk jock kløe kan ikke reagerer godt på over-the-counter medicin. Hvis din Lyskesvamp ikke vil gå væk, besøge din læge for at få nogle recept-styrke behandlinger. Receptpligtig topikale medicin omfatter econazole (Spectazole) og oxiconazole (Oxistat). Orale behandlinger omfatter fluconazol (Diflucan) og terbinafin (Lamisil). Din læge kan også ordinere et antibiotikum til behandling af eventuelle underliggende infektion, som kan være begrænsende effektiviteten af dit immunforsvar.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com