Hvorfor ville de Give kemo for prostatakræft?

09/01/2012 by admin

Hvorfor ville de Give kemo for prostatakræft?

Mens kemoterapi er en fælles indstilling til behandling af mange typer af kræft, har det ikke været en del af den traditionelle protokol i behandlingen af prostatakræft. Der er dog visse prostata cancer patienter, der kan drage fordel af behandlingen.

Fakta

Ifølge American Cancer Society, prostatakræft er den mest almindelige interne kræftform hos mænd og er den største årsag til mandlig kræftdødsfald. En ud af seks mænd lider af sygdommen på et tidspunkt i sit liv.

Kemoterapi

Kemoterapi indebærer indgift af giftige stoffer til at dræbe eller angribe væksten af kræftceller. Narkotika, injiceres i en vene eller indtages oralt, cirkulerer i hele kroppen i blodbanen.

Fordele

Kemoterapi er normalt reserveret som en sidste udvej til mænd med fremskreden fase prostatakræft (fase M +). Det er ofte anvendes efter radikal prostatektomi, stråling og hormonbehandling mislykkedes og kræften har spredt sig til knoglerne, som forekommer i omkring en tredjedel af patienter.

Fordele

I øjeblikket, kemoterapi for prostatakræft er ikke helbredende, men det kan mindske smerter og bremse tumorvækst.

Fremtid

Som beskrevet i bogen "Dr. Patrick Walsh's Guide til Surviving prostatakræft," af Patrick C. Walsh, MD, videnskabsmand Mario Eisenberger, er kommet op med et sæt af faktorer til at forudsige, hvor mænd kunne drage fordel af kemoterapi efter kræft har udryddet for at forhindre sine tilbagevendende. Som en forebyggende foranstaltning, kemo kan gavne mænd, der udviser følgende faktorer: en tumor i lymfeknuder, kræft i Sædblærer og/eller høj screening scores.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com