Naturlige måder at behandle overgangsalderen

08/26/2012 by admin

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvindes liv hun ophører med at være frugtbare. Menstruation stopper, og hun producerer ikke længere de æg, der tillader hende at reproducere. Denne ændring sker over tid og bringer med sig en række symptomer. Populære behandling er afhængig af hormon udskiftning behandlingsformer (HRT) kan have utallige bivirkninger. Der er naturlige alternativer til behandling af overgangsalderen symptomer.

Staying Cool

Ændringer i din egen kropstemperatur kan udløse hedeture. Prøv at undgå situationer, der vil medføre en stigning i din kropstemperatur. Undgå at bære tunge tøj. Opt for løs lag, der kan fjernes i starten af en varm flash. Cirkulerende luft leveret af en fan, vil åbent vindue eller en air conditioner hjælpe holde din kropstemperatur stiger. Undgå rum, hvor der er overophedet eller bruge for meget tid udendørs på en varm dag.

At forhindre Vaginal tørhed

Overgangsalderen kan forårsage en vis mængde af vaginal tørhed. Opholder sig seksuelt aktive kan hjælpe med at mindske denne effekt. Vitamin A og beta-caroten, som give næring til huden, væv og slimhinder og B-vitaminer kan hjælpe med vaginal tørhed også. Plante-baserede fugtgivende vaginal geler fås med E-vitamin til lindring af tørhed og kløe.

Motion

På grund af ændringerne overgangsalder og aldring bringe på, knogleskørhed, hjerte-kar-sygdom og andre sundhedsmæssige problemer kan opstå. Daglig motion til 30 minutters perioder kan medvirke til at reducere risikoen for at udvikle en af disse betingelser. Regelmæssig motion er også en betydelig stress reducer. Stress er kendt for at bidrage til udbrud af hedeture. Kegel øvelser, en ordregivende og afslappende på musklerne i bækkenbunden, kan støtte nogle typer af urininkontinens.

Kost

Kost spiller en vigtig rolle i forvaltningen af menopausale symptomer. Varm og krydret mad, alkohol og koffein kan forårsage en varm flash. Tilføje soja til din kost giver mange fordele. Soja indeholder calcium, protein, jern og mange andre næringsstoffer er nødvendige for i overgangsalderen. Det kan reducere hedeture, lavere kolesterol, som hjælper med at forebygge hjertesygdomme og kan selv bekæmpe osteoporose ved at hjælpe knoglerne bevare deres calcium og tæthed.

Vitaminer og mineraler

B-vitaminer hjælpe med følelsesmæssige problemer i forbindelse med overgangsalderen, såsom humørsvingninger, nervøsitet og søvnløshed. Calcium er nødvendig for at forebygge knogleskørhed. Magnesium og kalium hjælpe med at bekæmpe træthed forbundet med overgangsalderen. Kalium hjælper også med hjertebanken, et symptom på overgangsalderen, ved at gøre hjerteslag mere regelmæssigt.

Naturlægemidler kosttilskud

Sort cohosh hjælper med hedeture, kramper og uregelmæssigheder af menstruationscyklus. Chasteberry menes at hjælpe med hedeture og uregelmæssige blødninger, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og EarlyMenopause.com. Evening Primrose Oil dækker flere symptomer herunder vaginal tørhed, ømme bryster og opbevaring af vand. St. John's urt bruges til behandling af depression, nervøsitet og træthed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com