Sidste stadier af kræft i hjernen

06/11/2012 by admin

Sidste stadier af kræft i hjernen

Der er ikke meget, at den medicinske samfund synes at vide om kræft i hjernen, bortset fra at det er helt uhelbredelige. Nogle siger, at de forskellige stadier af kræft i hjernen kan opdeles i fire definerbar dele, men den medicinske samfund synes at holde, at symptomerne er en bedre målepind end stadier. Ingen to patienter er nøjagtig ens, når det kommer til behandlinger eller respons niveauer.

Typer

Den mest almindelige form for kræft i hjernen kaldes glioblastom multiforme (også kendt som GBM), men der er mindst femten andre. Uanset hvilken type hjernesvulst, er symptomerne på debut ens.

Symptomer

Nogle slutstadiet symptomer til at kigge efter er muskelatrofi, inkontinens, optagethed distancering fra andre, og nedsat spise eller nægter at spise.

KPS skala

Karnofsky Performance Status (KPS) skala er system hospitaler anvendelse ved fastsættelsen af sygdomsprogression. Hospice pleje er indiceret, når medicinske rapporter viser, at tumor skrider aggressivt, hvilket betyder, at tumor kan flytte til et nyt område, fortrænge sig mellem begge halvdele af hjernen, eller kan sprede sig til andre dele af kroppen.

KPS skala definitioner

En patient kræver normalt hospice på 50 point eller nedenfor. Et par indikatorer er når normale aktiviteter i dagligdagen ophøre og patienten tager mindre ernæring og vand (Se nedenstående ressourcer).

Slutstadium symptomer

To skelsættende slutstadiet symptomer signalering de sidste timer/dage er de sidste vandindtag (død sker normalt inden for 3 til 5 dage), og patientens vejrtrækning ændringer, bliver mere anstrengt eller er fyldt med slim (død sker normalt inden for 4 timer til halv dag senere).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com