Hjem helbredelsesmetoder for migræne hovedpine

06/12/2012 by admin

Hjem helbredelsesmetoder for migræne hovedpine

Navnet "migræne" stammer fra det franske ord for "halvt hoved", fordi det typisk er karakteriseret ved en dunkende smerte på kun én side af hovedet. Der er en række naturlige hjem kur for migræne hovedpine, der kan bruges til at behandle dette smertefuld og ofte invaliderende tilstand.

Aromaterapi

Naturlægemidler æteriske olier kan bruges til at udforme effektive hjem helbredelsesmetoder for migræne hovedpine. En sådan løsning er en blanding af lavendel, pebermynte og kamille æteriske olier. Kombiner 1 tsk af Sweet Almond olie med 3 dråber lavendelolie, 3 dråber kamille olie, 6 dråber af pebermynteolie. Ved starten af en migræne, let massage dette til din templer og bagsiden af din hals.

Apple Cider

Hæld 1 kop hver af æblecider eddike og vand i en lille gryde. Bring det langsomt i kog. Slukke for varmen, og placere panden på et stabilt underlag. Læg et håndklæde over hovedet og lean dit ansigt over panden og indånde dampen fra gryden. Dette vil lette din migræne. Genopvarmning løsningen efter behov.

Akupressur

Brug tommelfingeren og pegepind finger (pegefinger) én hånd til at fast klemme web af hud, der er mellem tommel- og pegefinger på anden side på det punkt, hvor de mødes. Massage eller fortsat anvende pres for 3 til 5 minutter. Trykket og Gentag, indtil du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den traditionelle japanske hands-on terapi, tilbyder en række teknikker, du kan bruge som hjem helbredelsesmetoder for migræne hovedpine. En af disse teknikker indebærer brug af dine tommelfingre til at frigive overbelastede energi fra dit hoved til at lette din hovedpine. Sted både af dine tommelfingre i bunden af din kranium, lige under de benede højderygge, med en tommelfinger på hver side af din rygsøjle. Lidt vippe hovedet tilbage, og derefter anvende pres opad som du trækker vejret dybt.

Matrem

Resultaterne af en 1997 klinisk studie af en israelsk forskningsgruppe viste (Se nedenstående ressourcer), at taget på en regelmæssig basis, Matrem reducerer migræne og deres symptomer som kvalme, opkastning og lys følsomhed. De helbredende egenskaber af denne urt er tilskrevet parthenolide, en aktiv kemisk forbindelse fundet i sit blad. Parthenolide har vist sig for at hæmme frigivelsen af serotonin fra blodplader, som er en primær årsag til migræne. Matrem er tilgængelige i sundhed butikker i en form, friske eller tørrede blade, som du kan tage som en urtete (Se nedenstående ressourcer). Det er også tilgængelig som en flydende ekstrakt, kapsler eller tabletter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com