Sådan gendannes mistede lægejournaler

03/09/2012 by admin

Patientjournaler er vigtige i at finde patientens historie af sygdomme på hospitaler eller i nærheden klinikker. Disse tjener som sporingssystemer for tilbagevendende sygdom, der påvirker sundheden for enkeltpersoner. Det er et krav, at ansatte skal holde fortrolige optegnelser af patienter, der søger lægehjælp. Dette vil være lettere for læger og sygeplejersker til straks finde årsager, virkninger og udføre korrekt behandling. Men der er situationer hvor hospitalspersonale ikke kan finde lægejournaler af patienter. Genoprette tabt lægejournaler af enkeltpersoner kan gøres ved at kontrollere filer i den rigtige rækkefølge. Det er også effektivt, hvis navne og adresser blev holdt i alfabetisk eller kronologisk måde.

Instruktioner

Processen

• Bruge mapper til at organisere manuelt medicinske journaler. Det vil være lettere for dig at finde og registrere relevante oplysninger om patienter. Bruge bogstaver eller tal for at opdele poster.

• Overveje at bruge en computer, der har tilstrækkelig hukommelse til at holde nødvendige lægelige oplysninger. Gøre et format ved hjælp af MSWord til Windows, der vil nemt kategorisere patientens poster på basis af sygdom, alder, diagnose og steder.

• Gennemføre en forskning på internettet for mulige identitetstyveri. Bruge populære søgemaskiner som Google og Yahoo. Tabt lægejournaler kan knyttes til stjålne lægelige oplysninger. Internetsøgemaskiner kan trække personlige oplysninger, også.

• Brug et regneark som Microsoft Excel til Windows for mulige beregninger. Dette kan bruges til at beregne gennemsnit og formatering alfabetisk eller numerisk rækkefølge. Dette er også en måde for dig at finde de manglende oplysninger om din medicinske journaler.

• Brug hæftemaskiner vedhæfte papirer og andre skriftlige dokumenter. Dette gør dit skrivebord rene og velorganiseret. Tabt lægejournaler kan undertiden findes på skriveborde, der har spredt papirer.

• Overveje at bruge en lineal, der manuelt scanninger hver medicinske detaljer. Det hjælper dig med at finde den nøjagtige oplysninger du har brug for på skriftlige medicinske dokumenter.

Tips & advarsler

  • Altid organisere dokumenter på den rigtige måde. Enorme mængder af oplysninger skal gemmes på din computer hele tiden, især med navne og beregninger.
  • Manuelt organiseret dokumenter har større chancer for at få tabt eller stjålet. Det er altid tilrådeligt at have poster på computer til back-up.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com