Head Trauma Recovery

08/01/2010 by admin

Hoved traumer kan opstå fra en række forskellige årsager--bilulykker, slip og falder skader og få ondt på jobbet, blandt andre. Nogle bivirkninger kan omfatte hovedpine, svimmelhed, sløret syn, problemer med hukommelse og træthed. Der er flere måder at tilbagesøge en traumatisk hjerneskade.

Ice

Hvis de kvæstelser i hovedet er mindre, kan det blive passet i hjemmet med en is pack. Placer en pose med is, kold komprimere eller en pose frosne grøntsager over det sårede område i en halv time. Gøre det mindst tre gange om dagen til at reducere størrelsen af bump og til at mindske hævelse og betændelse.

Smertestillende midler

Hovedpine og smerter ledsage næsten altid en skade i hovedet. Tage smertestillende såsom aspirin eller ibuprofen efter behov. Må ikke tage mere end anbefalet dosis på etiketten.

Alvorlige hovedskader

Dem, der har lidt alvorlig hoved traumer vil har brug for mere dybdegående terapi end is og smertestillende midler alene. En læge kan ordinere Anti-beslaglæggelse medicin eller antidepressiva.

Tale & sprog rehabilitering

En patient kan hjælpes med at tale med og vedrører mennesker efter en skade i hovedet. Hun kan også har brug for hjælp at huske hvem sin kære er, hvordan at læse eller hvordan man kan gå om at udføre basale daglige opgaver. Recovery kan omfatte arbejde med en tale eller sprog terapeut.

Kirurgi

For nogle patienter, kan kirurgi være den eneste måde at helbrede korrekt. Kirurgi kan reducere trykket inde i hjernen, hvis det stiger for højt. Også, hvis den hovedtraume omfatter en gennemtrængende sår og der er blødning inde i hjernen, kirurgi skal udføres for at varm blødningen.

Forebyggelse/løsning

Mens hovedtraume skader køre farveskala fra mindre til svær, er der et par ting, der kan gøres for at forhindre dem og beskytte du under genoprettelsen. Hjelme skal bæres under cykling, skøjteløb eller ridning en motorcykel. Hold altid til rails tilgængelige går op og ned ad trappen eller rulletrapper. Efterår-bevis dit hjem ved at installere skinner i nærheden af områder, hvor du er modtagelige for faldende, som trapper og badekar.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com