Måder at slå Depression

07/11/2012 by admin

For millioner af amerikanere, kan depression synes som en endeløs cyklus. Der er en række muligheder til rådighed for støtte i kampen mod depression. Succes i hver behandlingsmulighed varierer pr. person. For at øge sandsynligheden for vellykket inddrivelse af depression, er at få kendskab til alle tilgængelige indstillinger afgørende.

Fysisk sundhed

Øge din fysiske aktivitet. En forøgelse af fysisk aktivitet kan være en "effektiv supplement til behandling af mild og moderat depression... og kan også hjælpe med at forhindre tilbagefald af depression," ifølge Heart Foundation. Fysisk aktivitet hjælper med at reducere sværhedsgraden af visse symptomer på depression, træthed og manglende motivation. Ved at opnå personlige fitness mål, kan en følelse af realisering følge.

Begynder med enkle fitness mål, og langsomt arbejde dig op til mere udfordrende aktiviteter. Oprettelse realistiske alligevel udfordrende mål vil forhindre tab af motivation.

Spis sundt, godt afrundet måltider. Selv om forskning i virkningerne af en sund kost på depression er i sin vorden, hedder den Mental Health Foundation det at "god ernæring kan være lige så vigtig for vores psykiske og at en række betingelser, herunder depression, kan være påvirket af kostfaktorer." Derudover vil gennemfører en sund kost hjælpe i jagten på varetagelse af personlige fitness mål.

Få masser af hvile. Ifølge National søvn Foundation er insomniacs 10 gange mere tilbøjelige til at udvikle depression end dem, der får en tilstrækkelig mængde søvn. Utilstrækkelig søvn kan også cloud dommen, eventuelt fører til yderligere depressive tanker.

Professionel hjælp

Søge faglig vejledning. For klinisk depression er professionel hjælp vigtig i løbet af processen med at inddrive fra depression. En terapeut kan hjælpe en patient forstår årsagen til hans depression. Ved at kende kilden til depression, kommer til opgave at eliminere depressive tanker med langt større lethed.

Spørg om farmaceutiske behandlingsmuligheder. Der er flere forskellige medikamenter, der er blevet godkendt til behandling af depression, og kan være nødvendigt i svære tilfælde. Rådfør dig med din psykiater til at bestemme, hvilken medicin, hvis nogen, ville være rigtigt for dig.

Social støtte

Søge støtte fra venner og familie. En undersøgelse foretaget af University of Texas psychology department leveret resultater, der tyder på, at en mangel på social støtte kan føre til en øget risiko for depression.

Søge hjælp med vedhængende til andre depression behandlinger fra venner og familie. Det kan være lettere at fortsætte fysisk aktivitet, hvis en ven eller familiemedlem understøtter din indsats.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com