Kølige farver til seler

07/11/2012 by admin

Kølige farver til seler

Seler er blevet mere fashionable med tilføjelsen af farver. Nå, farvede seler, selv ikke; elastisk ringe, at holde ledningerne på plads give farven. Disse elastiske ringe indhyllingsafstand bandage på hver tand. Du kan vælge mellem mange forskellige farvemuligheder og har masser af mulighed for at prøve dem alle. Mange mennesker får deres seler justeres regelmæssigt, nogle så ofte som en gang om måneden. De kan prøve nye farver på en regelmæssig basis.

Eye-Bopping farver

Rød er en eye-popping farve mod kedelig hvidhed af tanden. Denne farve er cool for både piger og drenge og kan let matche med mange forskellige outfits. Det er også en festlig farve til festlighederne. Nogle andre muligheder omfatter guld, fuchsia og turkis. For fans af pink er fuchsia en mørk og øjenåbnende farve. Turkis er en cool farve til dem, der foretrækker blå toner.

Team farver

Vælge farver, at fejrer din foretrukne sportshold. Kombinere lilla og morgenfrue at fejre Los Angeles Lakers, eller sort og sølv til støtte for Oakland Raiders. Overveje farver, vis stolthed i en high school eller college hold. Du kan også bære farver i skiftevis sekvens (fx, sort-sølv-sort) eller dæk ud din øverste række af tænder i én farve mens den nederste række gør en erklæring med en helt anden farve.

Festlige kombinationer

Festlige farver er en kombination af mindst to forskellige farver, der repræsenterer en særlig ferie. For eksempel, er julen en kombination af rød og grøn. Når julen er forbi, få Valentinsdag pink og rød farvede bånd. Derefter forberede påske med en pink og blå farvekombination og hoved ind i den fjerde juli med rød og blå. Mulighederne er så grænseløs som din fantasi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com