Hvad er årsagerne til mørke cirkler?

07/18/2012 by admin

Mørke rande er semi-runde områder af mere højt pigmenteret hud under hvert øje, som har tendens til at gøre en person ser trætte og ældre. De kan påvirke både mænd og kvinder--selv børn-- og er normalt ikke tegn på alvorlig sygdom. Dog kan fastslå den specifikke årsag til din mørke rande hjælpe dig tage skridt til at fjerne eller i det mindste lette dem. Der er snesevis af årsager, men de mest almindelige er nedenfor.

Blodkar

Hud under øjnene er delikat og kan tillade blodkar under skal ses som et blå-farvet område. I dette tilfælde skal er betingelsen blot en del af din arvelighed. Makeup kan hjælpe med at dække eller lysere farve til din teint.

Aging

Efterhånden som folk bliver ældre, kan huden tynde ud så de underliggende blodkar Vis mere, end de gjorde i en yngre alder. Derudover området under øjnene kan hule eller øjenlåg bliver oppustede, forårsager skygger, der gør området under øjnene ser endnu mørkere.

Livsstil

Når blodet congests under øjnene eller anden grund, kan det vises som mørke rande. Rygning, kan hivning drikke eller spise meget salt fødevarer alle gøre huden i nærheden af øjnene puffier, forårsager den underliggende blod til at vise. Træthed medfører ikke nødvendigvis mørke cirkler i den normale person, men hvis du bliver udmattet, de mørke områder vises mere indlysende.

Allergi

Tilstoppet næse fra allergi eller endda en kold kan forårsage blod at overfylde under øjnene, fører til mørke rande. Kløe i området gør det værre.

Eksem

Atopisk dermititis eller eksem kan resultere i en mørkere pigmentering. Den kløe alene vil øge gnidning af øjnene, som yderligere forværrer problemet.

Solen

Eksponering for solen øger produktionen af melanin, som forårsager huden til at blive mørkere som en tan, men i nogle mennesker under øjnene huden bliver mørkere, mere end det omkringliggende område. Solbriller, der dækker området og solcreme kan hjælpe.

Medicinske problemer

I de fleste tilfælde angiver mørke rande ikke et alvorligt medicinsk problem. Men hvis området omkring øjet svulmer eller discolors under bare det ene øje, eller hvis det forværres, se en hudlæge eller din praktiserende læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com