Behandlinger for mandlige blæreinfektion

08/27/2010 by admin

Mandlige blæreinfektion er betændelse i blæren, også kaldet blærebetændelse. Det er karakteriseret ved afbrænding og svie ved vandladning, hyppig vandladning, øget trang til at tisse, selv når blæren er tom, smerter i pubesområde, penis decharge, nederste del af ryggen rygsmerter, blod i urinen, lav feber, dårlig-ildelugtende urin og undertiden manglende urin kontrol. Det er forårsaget af bakterier, der har invaderet blære området fra mave-tarmkanalen og andre dele af urinvejene og i huden omkring kønsorganerne og anal område.

Modtagelighed

Mænd, der lider skade til urinrøret eller dem, der bruger en urin kateter at tømme blæren efter operation er særligt modtagelige, som er dem med alt for store prostata kirtler eller defekt i urinvejene. Afhængigt af sværhedsgraden af sag omfatter behandling en kombination af farmakologiske og ikke-farmakologisk behandlingsmetoder.

Medicin

Standard behandling for blæreinfektion er en kombination af antibiotika (til at bekæmpe bakterier) og blære (for at give relief fra muskelspasmer). Antibiotika, der anvendes omfatter trimethoprim, cephalosporin, Nitrofurantoin., tetracyklin, amoxicillin eller en fluoroquinolon ciprofloxacin eller levofloxacin. Nogle blære bruges omfatter solifenacin, trospium, darifenacin og tolterodin.

Der er også nogle over-the-counter muligheder for behandling af blærebetændelse. Disse retsmidler kan give nogle lindring, mens du venter på at se din læge. Cystex, en nonprescription narkotika, hjælper lindre smerten. Det indeholder også methanamine, et antibakterielt middel, der forhindrer yderligere spredning af infektionen. Tillæg D-Mannose er en anden. Det er en kompleks sukker, der tiltrækker bakterier for at knytte sig til den. De er efterfølgende skylles ud i processen med vandladning.

Ikke-farmakologisk behandling

Varm bade har været kendt for at give nogle lindring. Sengeleje anbefales også i akutte faser. Drikke masser af vand, omkring seks til otte briller, hjælper, da dette giver øget vandladning, som hjælper med at skylle ud eventuelle bakterier, der kan være i blæren eller urinveje. Også drikke tranebærsaft kan hjælpe forsure urin og give nogle lindring. Det er tilrådeligt at holde sig væk fra samleje under og indtil to uger efter infektionen har aftaget og du er fri for symptomer.

Dem, der skal bruge katetre i længere perioder og har tilbagevendende urinvejsinfektioner har et problem i, at kateteret gør urinrøret modtagelig over for bakteriel angreb. De kan vælge en alternativ: en enhed, der ligner et kondom og monteres eksternt. Da dette ikke er sat ind i urinrøret, er sandsynligheden for irritation af urinrøret fjernet. Patienter bør tale med deres doctor(s) om dette alternativ.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com