Hvordan at tilføje tinktur til te

08/22/2012 by admin

Hvordan at tilføje tinktur til te

Med mennesker bliver mere sundhedsbevidste, er efterspørgslen efter naturlægemidler kosttilskud og tinkturer vokset. Tinkturer er flydende ekstrakter fremstillet af urter. De er normalt udvindes i alkohol, men de kan også udvindes i vegetabilsk glycerin eller æblecider eddike. Tinkturer kan enten tages ved blot at placere en dråbe eller to under tungen eller tilføje et par dråber af tillægget i en kop te. Udvande den bitre smag af nogle urter ved at føje dem til din te er helt sikkert en sødere deal.

Instruktioner

• Find den rigtige tinktur for din tilstand eller har brug for. For eksempel, hvis du er i vejret, kan en tinktur, mærket "Kolde og Flu" hjælpe lindre din tilstand. Du kan få en enkelt urt forberedelse eller flere naturlægemidler formel.

• Få din favorit te. Hæld vand i en gryde og sæt den i kog. Placer tepose i en kop og hældes i vandet, så te til stejle ifølge pakke retninger. Tilføje sødestof, hvis det ønskes.

• Tillad te til afkøling i et minut før du tilføjer tinktur. Tilføje tinktur til det kogende vand kan ødelægge plantens enzymer. Bruge medicin dropper for at tilføje tinktur til din te. Dosering af tinktur vil afhænge af pakken instruktioner eller vejledning af din læge eller farmaceut...

Tips & advarsler

  • Vælg din urtete omhyggeligt, da nogle urter kan gøre tinktur du tilføje til te ubrugelige eller ligefrem farlig. Den populære urten St. John's Wort bør ikke bruges med lakridsrod, fordi det kan forårsage dit blodtryk til at stige. Dette gælder for din recept medicin så godt. For eksempel vil mælk tidsel tinktur interagere med medikamenter tages for diabetes. Dette er, hvor at gøre din forskning og holde din læge om dine kosttilskud bliver nødvendigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com