Heparin Fact Sheet

08/20/2012 by admin

Heparin er et lægemiddel og en heterogen gruppe af ligekædede anioniske mucopolysakkarider, der er benævnt glycosaminoglycans, RxList. Heparin er brugt til at behandle og forebygge blodpropper.

Egenskaber

Heparin har antikoagulerende egenskaber, der betyder, at det forhindrer blodet i at størkne. Heparin er meget sure på grund af carboxylic og sulfat grupper der hænger kovalent, ifølge Internet Drug indeks.

Bruger

Heparin bruges til at behandle venøs trombose, blodpropper, lungeemboli og kronisk brystsyge coagulopathies, ifølge Internet Drug indeks. Kronisk brystsyge coagulopathies er sygdomme, der kan forvandle blod til en semi-solid state i nogle områder af kroppen.

Former for administrationen

Herparin er et stof, der kan administreres gennem dybe subcanteous ruter eller intravenøst, ifølge Internet Drug indeks.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med at tage heparin omfatter hemorrhages, lokal irritation, overfølsomhed og i nogle tilfælde, osteoporose, ifølge Internet Drug indeks.

Overdosis Symtpoms

Det vigtigste symptom på heparin overdosis er blødning, men andre symptomer kan være let blå mærker og petekkier formationer, ifølge Internet Drug indeks. Petekkier formationer er små lilla eller røde pletter, der udvikler på kroppen og er forårsaget af hemorrhages.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com