Hvad er Hydroxyz HCL fane?

08/18/2012 by admin

Hydroxyz HCL, også kendt som hydroxyzin hydrochlorid, er en receptpligtig medicin ofte anvendes til behandling af angst og andre psykiske lidelser som demens, der kan blive manifesteret som nervøsitet eller spændinger. Det virker hovedsagelig på visse kemikalier i hjernen til at skabe en beroligende effekt. Mens dette er den mest almindelige brug for medicin, har det vist nogle positive resultater som en behandling for andre medicinske tilstande.

Psykiske lidelser

Når Hydroxyz HCL bruges i behandling af psykiske eller humørsvingninger, er det typisk ordineret til kun en kort periode. Det er set som mere af en adjungeret medicin, der gives til mennesker, der oplever periodisk episoder af nervøsitet eller spændinger i forhold til deres mentale eller stemning lidelse. Det er ikke nødvendigvis en behandling for lidelsen, bare for disse særlige symptomer på denne lidelse. Det påvirker visse neurotransmittere som serotonin, i det centrale nervesystem (CNS), der er knyttet til en persons humør.

Allergi

Hydroxyz HCL er også blevet brugt til behandling af allergiske reaktioner over for visse stoffer og medikamenter. Hydroxyz HCL faktisk hører til klassifikation af lægemidler kendt som antihistaminer, som blokerer histamin, en immunrespons på en allergi. Når en person lider af en allergisk reaktion i form af kløe, vanding øjne eller en løb næse, kan en læge ordinere denne medicin for at afhjælpe disse symptomer.

Smertestillende forstærker

Hydroxyz HCL har vist sig at forstærke eller øge effektiviteten af visse analgetika. Fordel i at bruge hydroxyzin hydrochlorid med smertestillende medicin er, at dosis af disse analgetika, ligesom meperidine, bliver mindre, mens du stadig ser de samme resultater, som ville være vidne til med en højere dosis.

Køresyge

Lejlighed, kan Hydroxyz HCL blive ordineret til behandling af visse tilfælde af køresyge, især når over-the-counter medicin ikke er nyttigt. Denne bestemt medicin kan arbejde som antiemetiske ved både blokere histamin og dopamin mens stadig handler på serotonin i hjernen til at mindske potentialet i køresyge som kvalme og opkastning, ofte ledsager den.

Beroligende

Hydroxyz HCL kan også anvendes, meget i den måde, det er brugt som en smertestillende forstærker, som en adjungeret medicin for en beroligende. Det kan være brugt før en operation for at berolige en patient eller endda efter operationen er udført for at give patienten til at slappe af. Det vil typisk blive brugt med et barbiturat, og varierer i sin dosering fra person til person.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com