Liste over halogenerede farligt affald forbindelser

02/27/2012 by admin

Et farligt affald materiale er kemiske forbindelser, der kan forårsage sundhedsproblemer, herunder skade, sygdom, invaliditet eller død, når en person er udsat for sådan en sammensat. Halogenerede forbindelser er ikke-metal forbindelser. Derfor er en halogenerede farligt affald sammensatte nogen ikke-metal stof, der kan forårsage sygdom, tilskadekomst, invaliditet eller død til enhver person, der kommer i kontakt med den særlige stof.

Svovl chlorid

Svovl chlorid, også kendt som chlorosulfane, svovl dichloride og et par andre navne er en ætsende oxidationsmiddel. Denne halogenerede farligt affald sammensatte er giftige, når inhalator, komme i kontakt med hud eller øjne, eller indtages. Svovl chlorid kan forårsage forbrændinger, og irritere luftvejene. Denne sammensatte reagerer voldsomt med vand og frigiver oxider eller svovl og giftige brint chlorid. Svovl chlorid er et præparat sammensatte for tilsætningsstoffer, der gør ekstreme pres smøremidler, insekticider, farvestoffer, visse lægemidler og vulkaniseringstilsætningsstoffer agenter for gummi. Svovl chlorid molekylformel består af en svovl og to klor eller SCl2.

Fosfor Oxychloride

Fosfor ox chlorid ellers kendt som phosphoryl chlorid er en anden halogenerede farligt affald sammensatte med molekylære formel for en fosfor, én ilt og tre klor eller POCl3. Dette farlige stof er en væske, der hydrolyses til fosforsyre, når det kommer i kontakt med fugtig luft. Phosphorsyre har mange anvendelser i konservering af fødevarer, fjernelse af rust samt medicinske anvendelser i tandpleje. Fosforsyre er knyttet til sådanne sundhedsmæssige risici som mindre knogletæthed og nyreskader, herunder nyresten og andre lidelser.

Nitroglycerin

Nitroglycerin også kendt som trinitroglycerine, glyceryl genrejse og andre navne er en fedtet væske, der er yderst eksplosiv. Nitroglycerin er nitrerede glycerol og har en kemisk sammensætning af tre kulstof, tre brint, tre kvælstof og ni ilt eller C3H3N3O9. Denne farlige halogen har mange militære og industrielle anvendelser. Nitroglycerin blandet med silica gør dynamit og blandet med nitrocellulose gør ballistae, en røgfri pistol pulver opfundet af Alfred Nobel i slutningen af 1800-tallet. Nitroglycerin anvendes af medicinske årsager som ingrediens i hjertemedicin blandt andet. De farlige virkninger af nitroglycerin omfatter hovedpine, svimmelhed og hjerteproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com