Free Speech Therapy aktiviteter for børn

02/24/2012 by admin

Der er mange måder at hjælpe børn med deres tale, herunder masser af sjove aktiviteter, der ikke vil blive opfattet som arbejde. Dreje deres terapi i et spil er mere underholdende og gør dem mere villige til at gøre det. Du kan endda finde dem beder dig om at gøre en af aktiviteterne, i stedet for anden vej rundt.

Tungen Twisters

Tungen twisters er en god måde at arbejde på en bestemt lyd som S eller CH, samt hastighed og artikulation. Repetitiveness af lydene i sætninger hjælper barnet arbejde på lyden uden at føle kede med bare gentage et ord igen og igen. Også, da tungen twisters er sjældent sagt rigtigt hele tiden, barnet ikke føler som om han griseri oppe. Det er også en god idé at gøre twisters med barnet, så de ser endnu en voksen kan rod dem op.

I Spy

Spille "I Spy." Når du spiller dette simple spil, vælge objekter har en lyd, du arbejder på med dit barn, såsom T for tabel. Når du har markeret objektet, siger de spille ord "I spy med mit lille øje" og derefter sige "noget, der starter med et T." Barnet vil gå rundt i lokalet, navngivning alle former for ting, der starter med bogstavet T, og dermed vil gentage lyden uden selv at se det som arbejde. Dette vil arbejde på artikulation af en bestemt lyd.

Lav en liste

Gøre en liste spillet til at fungere på lyde samt hukommelse. Starter ud med en enkel sætning som "Jeg gik ned ad gaden og så jeg" og hele tiden tilføje ét element hver gang det er gentaget. Du skal spille dette spil med barnet, så du kan skiftes til at tilføje noget til listen, og det er endnu sjovere hvis flere flere personer kan deltage såvel. For at arbejde på en bestemt lyd, kan du fortælle børnene kan de kun vælge ord med en visse lyd i dem. Spillet vil også understrege hukommelse opbevaring ved at lade børnene prøve at huske listen, som det bliver længere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com