Sådan Opret en selvhypnose optagelse

08/18/2010 by admin

Self hypnose er meningen for at hjælpe med alt fra selvværd til ophobning af penge. Mange mennesker sværger ved selvstændige hypnose optagelser for vægttab og rygestop. Hvis du har brug for hjælp i et bestemt område, kan du oprette dine egne selvstændige hypnose bånd.

Instruktioner

• Begynde dit script ved at skrive et bestemt mål i positive og handlingsrettede termer, snarere end med angivelse af hvad du vil ikke gøre. Hvis dit mål er vægttab, "Jeg føler mig fuld hele tiden" er et eksempel på et positivt signal, at dit sind kan let acceptere som sandt. "Jeg ikke vil spise," på den anden side er et negativt budskab; dit sind er tilbøjelige til at fokusere på verbet "Spis," som kan få dig til at spise mere.

• Oprette en afspændingsteknik. Begynde med sætninger, der fortæller din krop til at slappe af. Start på spidsen af hovedet og verbalt fortæller hver del af din krop til at slappe af som du nævner hver del af kroppen ned til tæerne. Glem ikke de små muskler i hovedbunden.

• Fortæl dig selv at ignorere støj og lytte kun til lyden af din stemme. Mind dig selv at slappe af og føle dine øjenlåg lukning som du gør. Sige, at de får tungere og tungere.

• Foreslå, at du føler dig afslappet og komfortabel. Indeholder udtrykket, "Du kommer ind i en dyb søvn, en meget dyb søvn." Dette kan hjælpe med at sætte dig i et specielt afslappet tilstand.

• Gentag din bekræftelse flere gange. Oprette et word-billede af du opnå dit mål.

• Adresse behovet for at vække. Foreslå, at du føler vidunderligt og alert på en optælling. Et eksempel er, "som jeg tælle til 10, vil du vække følelse alert og forfrisket. Én, du er begyndt at vågne op følelse alarm. To, du føler forfrisket og er begyndt at vågne. " Fortsætte indtil optællingen af 10 til at afslutte din self hypnose script.

• Optag din self hypnose script, når du er tilfreds med det. Gøre optagelsen i et roligt sted, så din stemme er let at høre, og så du ikke vil blive distraheret af ekstra lyde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com