Er føtal ultralyd Safe?

08/29/2010 by admin

Hvis du er gravid, er chancer du vil få en prænatal ultralydsscanning, en test, der bruger højfrekvente lydbølger til at producere video eller fotografiske billeder af din baby. Fordele og spændingen ved at se din udviklingslandene baby kan blive opvejet af bekymring over sikkerheden af proceduren.

Teorier/spekulation

Selv om der er en fraktion af den medicinske samfund, der sætter spørgsmålstegn overforbrug af ultralyd, har ingen endelige skadelige bivirkninger vist sig for at forårsage skade på barnet. Ifølge Dr. Marjorie Greenfield af DrSpock.com, ultralyd, har ikke påvist nogen risiko for fosteret i sine 25 år i fælles brug.

Midpregnancy overvågning

Ultralyd er almindeligvis udføres på gravide kvinder på den 20. uge af graviditeten for at overvåge udviklingen af barnet.

Lydbølger

Prænatal ultralyd er normalt udføres på overfladen af maven ved hjælp af en gel og en transducer (en enhed, der bruger krystallinske egenskaber til at ændre elektrisk energi til lydbølger) til at producere billedet. Echos returneres at omdanne til energi og producere et billede. Overdreven energi er sikkert absorberes af det omgivende væv.

Funktioner

Billeder af Foster, moderkage, fosterhinden og æggestokkene kan alle ses via en ultralydsscanning.

Fordele

Fødselsdefekter og eventuelle store anatomiske abnormiteter kan normalt ses på en ultralydsscanning.

Misforståelser

Læger bruger ofte ultralyd til at forudsige kønnet på fostret, men resultaterne kan mistolkes; Det er ikke en idiotsikker analysemetode til bestemmelse af kønnet på barnet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com