Sundhedsmæssige virkninger af høje elektromagnetiske felter

05/17/2012 by admin

Et elektromagnetisk felt er et felt, der oprettes, når magnetiske kræfter og elektriske kræfter af ladede legemer interagerer. Alle er udsat for svage magnetfelter og elektriske felter, siger på arbejdspladsen og i hjemmet, fra husholdningsapparater, transmission og generering af elektricitet, radio- og telekommunikation og industrielt udstyr, Verdenssundhedsorganisationen. Men dem udsat for høje niveauer kan opleve visse sundhedsmæssige virkninger.

Generelle effekter

Ifølge World Health Organization, er nogle symptomer blevet rapporteret af mennesker, der har været udsat for høje og lave niveauer af elektromagnetiske felter. Disse omfatter hovedpine, tab af libido, angst, træthed, depression og selvmord og kvalme.

Graviditet problemer

Der er ingen konkrete beviser for, at lave niveauer af elektromagnetisk energi vil medføre graviditetskomplikationer. Dem, der arbejder i elektronikindustrien kan dog risiko fordi de ofte er udsat for højere niveauer. Sådan graviditetskomplikationer siges at omfatte spontane aborter, lav fødselsvægt, misdannelser og medfødte sygdomme, ifølge de World Health Organization.

Grå stær

Dem, der ofte arbejder i nærheden af høje niveauer af mikrobølgestråling er i risiko for at opleve grå stær og øjenirritation. Ifølge World Health Organization, vil dem, der er udsat for kun lave niveauer ikke opleve disse effekter.

Depression og overfølsomhed

Dem, der er overfølsomme over for elektromagnetiske felter kan opleve visse virkninger når de udsættes for høje elektromagnetisk energi. Verdenssundhedsorganisationen, at disse symptomer er ømhed og smerter, epileptiske anfald, hovedpine, kramper, depression, søvnproblemer og sløvhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com