Muskelsvind og hjerteproblemer i kvinder

05/15/2012 by admin

Muskelsvind og hjerteproblemer i kvinder

Muskeldystrofi (MD) er en lidelse, der forårsager muskler til at svække, nedbryde og i sidste ende erstattes af fede indskud, ifølge University of Alabama i Birmingham. Kvinder er sjældent påvirket af lidelsen.

Historie

Et sundhedsmæssigt problem, der er ofte forbundet med MD i kvinder er hjertesygdom, men hjertet og andre ufrivillige muskler påvirkes ikke altid, forklarer University of Washington rehabilitering medicin Institut.

Hjerterytme

Kardiomyopati, eller en afbrydelse af rytmen i hjertet, er den sædvanlige resultat af hjerte skade fra muskelsvind i kvinder. Lungeproblemer ledsage undertiden hjerte skade, som funktion af de to organer er tæt forbundet.

Tidsramme

Hjerteproblemer som følge af muskelsvind i kvinder, ifølge Ohio State University's Medical Center, opstår normalt i den sene teenageår eller tidlige 20 's.

Tests

Undersøgelser såsom elektrokardiogrammer og blodprøver er efterspurgte af læger af kvindelige patienter med MD at vurdere skader på hjertet muskler. Kvinder, der ikke har pådraget sig sygdommen men er bærere af MD bør også gennemgå en rutinemæssig testning for hjerte skade.

Management

Hjerteproblemer i forbindelse med muskelsvind er undertiden elektriske. University of California i Davis siger hjerte dysfunktioner kan behandles med en pacemaker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com