Høfeber hoste symptomer

05/16/2012 by admin

Når en person oplever en allergisk reaktion over for et allergen, er det ofte betragtes en form for høfeber, selv om allergenet har intet at gøre med pollen. For de fleste mennesker er denne betingelse, også kendt som rhinitis, sæsonbetonede problemer, lider en opblussen i løbet af foråret, sommer eller efterår. For andre er det mere konstant tilstand, hvor ingen ændring i allergisk reaktion opstår, nogensinde. Uanset arten af tilstanden oplever de fleste mennesker meget specifikke symptomer på høfeber. Det er dog også meget muligt lider hvad er ofte betragtes som en kronisk hoste med denne allergisk tilstand.

Hoste

For nogle mennesker udløser hø feber en kronisk hoste. Denne hoste er ofte på grund af et postnasal drop udløst af allergen, men det kan også være forårsaget af allergenet, selv. Når en person er udsat for et allergen, bliver mikroskopiske partikler hængende i halsen, at spørge en immunrespons, hvor luften er skubbet op fra mellemgulvet til gratis hals af allergenet. Men denne hoste er normalt ledsaget af andre symptomer.

Overbelastning

Af alle symptomerne på høfeber er trafikpropper sandsynligvis det mest almindelige. Når en allergen er indført i bihulerne, kroppen bliver bedt om en immunrespons, der forårsager frigivelse af slim, som indeholder antiseptisk enzymer, der hjælper med at beskytte membraner fra skader.

Nysen

Ofte er forbundet med overbelastning nysen. Og meget gerne en hoste, nysen er hovedsagelig immunresponset af befri kroppen (i dette tilfælde bihulerne) af allergenet. Når udsat for allergenet, bliver partikler hængende i den nasale passager. Selv når allergenet er fjernet, nyser en person stadig indtil alle spor er fjernet fra området.

Kløende fornemmelse

Det er heller ikke ualmindeligt for høfeber til at udløse en slags kløende fornemmelse. For de fleste mennesker følte denne fornemmelse i næse og øjne. Men andre oplever kløe eller bunden i taget af munden eller bagsiden af halsen. Som allergenet er indført i systemet, oplever kroppen et immunrespons i form af histamin. Histamin udløser inflammation inden for ethvert område, der indeholder patogenet. Et biprodukt af denne betændelse er en kløende eller kradsende fornemmelse.

Søvn forstyrrelser

Tilbøjelige til at ledsage "høfeber hosten" er en forstyrrelse i søvn cyklus. Dette er mere af en afledning af hoste end en faktiske symptom, men er stadig en faktor i den generelle tilstand. Som en person lider af høfeber, og den tilknyttede hoste, han ofte vækkes fra slumretilstand eller oplever nogle rastløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com