Sådan Treat Perimenopause symptomer

05/23/2012 by admin

Sådan Treat Perimenopause symptomer

At behandle perimenopause symptomer skal du lave de store overgange af dit humør, libido og energi. Fordi perimenopause symptomer starter som en overgang til slutningen af din reproduktive år, kvinder over 35 har brug for en omfattende plan til at behandle disse før overgangsalderen symptomer. Med et par kostændringer og ugentlig motion, kan du undgå symptomer på perimenopause og står over for overgangen til overgangsalderen med værdighed og ynde.

Instruktioner

• Trim pounds til at køle. Tunge kvinder kan opleve flere hedeture i løbet perimenopause, end overgangsalderen, ifølge en hollandsk medicinsk undersøgelse. Moderat daglig motion og et lille fald i dit kalorieindtag, kan hjælpe dig med at administrere dine perimenopausale symptomer.

Mens de videnskabelige grunde for sammenhængen mellem vægtøgning og hedeture ikke er klart, opfordres kvinder til at tabe sig for at mindske risikoen for hedeture som et symptom på perimenopause.

• Tilføje fiskeolie til din kost. Depression som et symptom på perimenopause er forårsaget af et fald i østrogen. Østrogen hjælper til at stimulere humørændrende kemikalier i hjernen, som hjælper kvinder føler sig bedre. 500 mg fiskeolie taget tre gange om dagen kan nedsætte mængden af hedeture og hjælpe flere kvinder ophold upbeat under perimenopause.

• Brug prævention at stabilisere hormoner. Orale præventionsmidler forstyrre udsving i hormonniveauer, der bekæmper de mest frygtede symptomer på perimenopause: ømme, savnet perioder, varmt blinker og nattesved. Orale præventionsmidler udløse æggestokkene (via hjernen) til at producere regelmæssige perioder og afhjælpe et par perimenopause symptomer.

• Cool hot blinker af sovende air-condition eller ventilator om natten. Svingende hormoner kan forårsage så meget som et 8 til 10 graders ændring i temperatur på grund af perimenopause. Ifølge en undersøgelse fra Columbia University så kvinder med et minimum af 10 hedeture om dagen, deres hot flash tal falde til inden for 3 til 4 sveden magi, når de sov i et værelse, der var 66 grader eller lavere.

Tips & advarsler

  • Hvis du libido er lav i løbet perimenopause spørge din læge til at ordinere vaginal østrogen eller bruge en Vandbaseret glidecreme.
  • Hvis du har følgende symptomer i løbet perimenopause: kraftig blødning i mere end otte dage, dine perioder er mindre end 21 dages mellemrum, og dit humør og energi er lav for mere end en uge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com