OSHA Oxygen koncentrationen standarder

05/20/2012 by admin

OSHA Oxygen koncentrationen standarder

Occupational Safety and Health Administration har udviklet standarder, der giver beskyttelse af sundhed og sikkerhed af amerikanske arbejdstagere. Disse normer angiver minimum iltkoncentrationen, der skal være til stede i nogen lukket arbejdsområde. Hvis ilt koncentrationer ikke kan holdes gennem afbødning indsats, er arbejdsgiverne forpligtet til at levere udstyr, der skal levere vejrtrækning ilt til medarbejdere, når de arbejder.

Betydning

Ifølge OSHA'S Respiratory Protection Standard er 29 fr 1910.134, en ilt niveau under 19,5% ilt-mangelfuld og straks farlige liv eller helbred. Arbejdsgivere, der har arbejdsmiljøer med mangelfuld ilt koncentrationer skal give deres medarbejdere med en form for ekstra ilt, der sikrer sundheden og sikkerheden for arbejdstagerne. Medarbejdere kan ikke tvinges til at arbejde i en ilt mangelfuld miljø.

Konsekvenser

Hvis koncentrationen af ilt i et arbejdsmiljø falder til 10 til 14 procent, vil medarbejdere begynde at udstille mangler meget hurtigt. Arbejdstagerne vil udviser mangel på dømmekraft og åndedrætsbesvær, og bliver trætte nemt. Hvis ilt koncentrationer er reduceret til 6 til 10 procent arbejdstagere vil blive kvalme og kan blive bevidstløs. Hvis luften dine medarbejdere vejrtrækning er en koncentration af ilt på mindre end 6 procent kan de ophøre med at ånde og opleve hjertestop.

Hazard kontrol

Det første skridt i at beskytte dine medarbejdere fra udsættelse for en ilt-mangelfuld arbejdsmiljø er at identificere faren. Når faren er identificeret, bruges administrative kontrolelementer til at begrænse mængden af gang hver arbejdstager er udsat for faren. Hvis administrative kontrol ikke er tilstrækkelig til at beskytte arbejdstagerne, er det næste skridt at omlægge og omstrukturere arbejdsmiljø, så arbejderne ikke behøver at indtaste den farlige miljø til at udføre deres opgaver.

Ilt kvalitet

Når koncentrationen af ilt i et arbejdsområde ikke kan opretholdes på 19,5% koncentration, skal arbejdsgiveren indrette arbejdstagere med tilstrækkelig vejrtrækning ilt til at opretholde et sundt miljø. Ilt møbleret gennem vejrtrækning systemet skal opfylde kravene til medicinsk eller vejrtrækning ilt i overensstemmelse med kravene til amerikanske Farmakopé. USP krav er standarder for forventede renheden af alle lægemidler og andre elementer, der er udpeget med henblik på konsum.

Ilttilførsel

Åndedrætsværn skal fit-testet og kontrolleret for renlighed inden det anvendes i en ilt-mangelfuld arbejdsområde. Dårlig pasform kan tillade ilt at flygte eller forurener fra arbejdsområdet til at angive respirator. Den medfølgende luft bør komme fra vejrtrækning luftkompressorer eller vejrtrækning luft cylindre, der har været opretholdt overensstemmelse med kravene i Department of Transportation. Oxygen forsyningssystemer skal inspiceres og vedligeholdes tilstrækkeligt for at sikre mod indgangen forurener.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com