Sådan bruges terapeutiske æteriske olier for Emotional Healing

08/16/2010 by admin

Æteriske olier giver en naturlig og holistisk metode for emotional healing. Du kan bruge æteriske olier til en massage eller ved at brænde røgelse for at helbrede følelsesmæssige energier eller chakra (chi) energi.

Instruktioner

Forståelse magt terapeutiske æteriske olier

• Begynder med root chakra, som korrelerer med spørgsmål om succes, overlevelse, stabilitet og tålmodighed og organ systemer af nyrer, binyrer, blære, kolon og omsætning. Æteriske olier er forbundet med root chakra omfatter burre, mælkebøtte, vilde salat og meadowsweet.

For at kanalisere disse æteriske olier, enten massage maven herunder blære-og nyre eller brænde som røgelse.

• Behandling af den sakrale chakra, tilsluttet livskraft, forplantning, følelser og seksualitet og de reproduktive organer.

Følgende æteriske olier helbrede Sakral chakra: lakrids, oregano, calendulla eller malurt. Meditere ved siden af brændende røgelse ved hjælp af disse æteriske olier eller forkæl dig selv med en sensuel massage til at helbrede følelsesmæssige spørgsmål omkring seksualitet og livskraft.

• Arbejde med solar plexus chakra, området er forbundet med magt, autoritet, grænser og organ systemer i maven, muskler og leveren. Hvis du føler dig magtesløs eller svage, kan du fokusere på dette chakra for emotional healing.

Æteriske olier skal bruges til at helbrede denne følelsesmæssige punkt er: yarrow, citronmelisse, kamille, fennikel, salvie og kalot.

• Behandle området hjerte chakra, som er forbundet med følelser omkring forståelse, balance og tilgivelse, manifesteret i de fysiske systemer hjerte, lunger, immunforsvar og kredsløb systemer.

Æteriske olier omfatter: lavendel, citron balsam, persille, sød merian og grønne blomster eller planter.

• Arbejde med hals chakra, som er relateret til kommunikation og kreativt udtryk, set i skjoldbruskkirtlen og hormoner. Hvis du føler dig magtesløs i evnen til at kommunikere og stå op for dig selv mundtligt, vil arbejde med hals chakra åbne energikanaler forbundet med disse følelser.

Timian, løvstikke og eyebright er æteriske olier til brug for emotional healing relateret til disse kroppen energi placeringer.

• Behandle crown chakra, som repræsenterer det højere selv og spiritualitet, forbundet med centralnervesystemet, intuition og hovedpine relateret til angst og usikkerhed.

Pagode, solsikke, busk roser eller bo tree er æteriske olier til brug når vedrører følelser vedrørende krone chakra.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com