Hvordan peber Spray Works

03/17/2012 by admin

Hvordan peber Spray Works

Grundlæggende

Peberspray er et farligt våben, men det er en all-naturlige, der består af uddrag fra cayenne peber. Disse hot, rød peber er en fælles ingrediens i chili, omeletter og andre fødevarer, der bliver spist hver dag, og hvis det er sikkert nok at spise, det er sikkert nok at blast i nogens øjne. Det vil gøre ondt, men det vil også afskrække.

Ingredienser

Den aktive ingrediens i peberspray er oleoresiner capsicum, en inflammatorisk agent, der forårsager en hævelse i slimhinden i øjnene, hals og lungerne og en dilatation af kapillærerne.

Reaktion

Dem ramt med et brag af peberspray vil straks føle en ekstrem brændende fornemmelse på huden og områder af øjne, næse og hals. Offeret kan være blændet midlertidigt og har problemer med vejrtrækningen, som halsen bremsende. Overdreven hoste, tårer og en åndenød er andre reaktioner. Virkningerne kan vare alt fra 15 minutter til over en time, afhængigt af intensiteten af eksplosionen.

Typer

Peberspray er solgt i flere forskellige sorter, oftest som flydende i en sprayflaske. Dyserne kan generelt spray i en kegle, der kan ramme et mål op til 12 fod væk med en fin tåge spray. Andre dyser spray i en tung, målrettede strøm, hvilket er godt for sprøjtning ud delvist lukkede bilruder eller andre trange. Tåget-type peberspray er spredt som en heavy-duty aerosol, nyttige for skarer eller bjørne. Skum peberspray er en anden mulighed. Skummet sticks til målet meget gerne en tætte barberskum, hvilket er godt for blæsende dage når spray kunne blæse tilbage i dit eget ansigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com