Gamle hjem retsmidler for graviditet test

03/07/2012 by admin

Gamle hjem retsmidler for graviditet test

Graviditet test er kommet langt siden 1800-tallet. Vi kan nu blot bruge et hjem graviditetstest og få svar inden for få minutter. Gamle hjem retsmidler for graviditet test krævede tid, overholdelse og var kompliceret uden at være ekstremt nøjagtig som moderne hjem graviditetstests er. Men de er en historisk del af hvordan vi kom til at have moderne graviditetstest. Her er et par gamle hjem retsmidler for graviditet test.

Kanin test

I 1920 ' erne var en fælles siger da en pige blev gravid "Kanin døde". Det var fordi en test blev skabt hvor en kvindes urin blev sprøjtet ind i øret vene af en kvindelig kanin. Hvis kvinden var gravid, ville kanin efterfølgende ægløsning inden 48 timer efter injektion på grund af de overskydende kvindelige hormoner. Dog er den eneste måde at fortælle, hvis en kanin har ægløsning med en dissektion, så denne test betød aflivning af dyr, og resultaterne tog et par dage til at modtage.

Gamle koner eventyr

Der er et par gamle koner eventyr, der hævder at fortælle dig, om eller ikke hvis du er gravid. For eksempel, hvis du har en drøm om en baby, hvor du vekselvirker med det eller røre ved det, siges så du at være gravid. En blussende teint er også siges at være et tegn på graviditet. En anden gamle koner eventyr skulle svinge en krystal over maven af kvinde; Hvis krystal centreret over navlen, var hun sammen med barnet. Naturligvis alle disse testmetoder er heresay og kan ikke påberåbes.

Tegn og symptomer

Den mest nøjagtige gamle hjem afhjælpe for graviditet test er at kigge efter tegn på en graviditet. Ting som morgenkvalme, akut lugtesans, en metallisk smag i munden og hurtige vejer gevinst er alle ting at se til når afprøvning derhjemme. Du kan også spore din månedlige cyklusser for at se, hvis du er gået glip af en periode, en af mest sikre tegn på at du er gravid. I sidste ende er hjem retsmidler for graviditet test ikke så præcis som et hjem graviditetstest eller en blodprøve fra en læge, så de ikke bør påberåbes som et middel til at opdage graviditet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com