Den bedste fordøjelsesenzymet at forhindre udspilning efter måltider

03/20/2011 by admin

Oppustethed og udspilning efter måltider er ubehageligt og pinligt. Nogle mennesker, især dem, der har problemer med at nedbryde komplekse kulhydrater, kan blive træt af traditionelle antacida og medicin. Heldigvis er der mere naturlige metoder til at løse problemet, herunder syntetiserede versioner af kroppens naturlige fordøjelsesenzymer. Men med alle enzym produkterne på markedet, hvad der virkelig virker?

Beano

Som dum som det lyder, er Beano faktisk en meget dygtig, sofistikeret produkt. Beano er aftappet, kommercielt markedsføres alpha-galactosidase--en fordøjelsesfremmende enzym centrale at nedbryde komplekse kulhydrater. Selvfølgelig bønner komplekse kulhydrater, der udfordrer mange menneskers fordøjelse--derfor navnet Beano.

Når vi indtager komplekse kulhydrater som bønner, majs og kartofler, bruge vores kroppe alpha-galactosidase for at forenkle dem til glukose og galaktose--de simple sukkerarter vi brug for energi. Hvis komplekse kulhydrater gøre det igennem til tyktarmen uden at blive brudt, kulhydrater gære og producere brint, kuldioxid og kortkædede fedtsyrer. De symptomer, der medfører omfatter ubehag, oppustethed og udspilning.

Nogle mennesker simpelthen producere ikke så meget alfa-galactosidase som andre. Og nogle måltider kræver mere alpha-galactosidase end andre. Den simple løsning--forbruge mere enzym, når de spiser. Og det er hvor Beano kommer. Du kan finde Beano i supermarkeder, købmænd og naturlige fødevarebutikker.

Lactaid og mejeri lethed

Laktase er et andet fordøjelsesfremmende enzym, der kan hjælpe med at forhindre oppustethed og udspilning. Nogle mennesker har svært ved at nedbryde laktose, et kulhydrat i mange mejeriprodukter. Denne betingelse er kendt som laktoseintolerans. Igen, tilføje supplerende fordøjelsesenzymet på tidspunktet for tidskrævende mad - i dette tilfælde mejeriprodukter--kan gøre en enorm indflydelse.

Lactaid, mejeri lethed og andre laktase produkter er bredt tilgængelige i købmænd og naturlige fødevarebutikker. Lactaid mælk, som er forbehandlet med laktase, er også ret almindelig i sagen mejeri i store supermarkedskæder.

Andre faktorer

Mennesker, der lider af oppustethed og udspilning regelmæssigt kan have komplekse kulhydrat intolerance. Det kan have flere årsager og enzymer er kun ét aspekt af behandlingen. Medicin samt livsstil og kost ændringer kan også være hensigtsmæssig og mere effektive løsninger til CCI.

Derudover, kan oppustethed og udspilning være resultatet af mere akutte tilstande som mavesår, mavekræft og selv hjerteanfald. Enzymer er ikke udstyret til at tackle disse alvorlige problemer.

Dem, der finder sig selv lider hyppige udspilning bør konsultere en kvalificeret læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com