Diabetisk kost til kvinder

04/05/2011 by admin

Diabetiske kvinder, der overholder en sund kostplan føler sig bedre, har større succes kontrollere deres blodsukker og reducere risikoen for komplikationer som følge af diabetes såsom hjertesygdomme. En sund kost for en diabetisk kvinde er ikke meget forskellig fra en sund kost for enhver kvinde. Den væsentligste forskel for en diabetisk kvinde er, at hun skal afbalancere sin mad for at opretholde blod-sukker niveauer inden for målene sin læge til hende. En diabetisk kvinde også behov at opnå og opretholde en sund vægt fordi overvægt bidrager til højere blodsukker aflæsninger.

Når at spise

Spise på en regelmæssig tidsplan hver dag hjælper med at holde blodsukkeret stabilt og gør det nemmere at balance motion og medicin med fødeindtagelse. Tre måltider plus tre mellem måltid snacks dagligt vil opdele din fødevareforbrug i sådan en måde at hjælpe med at holde dit blodsukker stabilt i løbet af dagen. At holde dit blodsukker stabilt, dvs hjælper omkring den samme niveau uden store ændringer, du føler dig bedre.

Hvad at spise

Diabetes madpyramide viser seks fødevaregrupper til diabetikere: korn og stivelse, grøntsager, frugt, mælk og mejeriprodukter, kød og kød erstatninger, og fedtstoffer og slik. Selv om det ligner i konceptet til U.S.Department for landbrug fødevarer pyramide, er det ikke identiske. I madpyramiden diabetes grupperet fødevarer baseret på protein og kulhydrat indhold i stedet for traditionelle fødevaregrupper og foreslåede servering størrelser er justeret for at oprette dele, der har tilsvarende mængder af kulhydrater.

Hvor meget at spise

De fleste kvinder har brug for mellem 1.200 til 2.000 kalorier om dagen, afhængigt af individuelle opbygge, aktivitetsniveau og vægttab mål. Meget aktive kvinder med en mellemstor eller stor bygge kan spise så mange som 2.000 til 2400 kalorier pr. dag, mens du opretholde en sund vægt. En stor størrelse kvinde, der ønsker at tabe sig kan spise mellem 1.600 og 2.000 kalorier om dagen. Alle andre kvinder, herunder små kvinder, der udøver og små og mellemstore kvinder, der ønsker at tabe sig, behøver kun 1.200 til 1.600 kalorier om dagen.

For en 1.200 til 1.600 kalorieindhold kost, kan du spise seks portioner fra gruppen korn og stivelse, tre portioner af grøntsager, to portioner af frugt, to portioner af mælk og mejeriprodukter, fire til seks ounce af kød og kød erstatninger, og op til tre portioner fra gruppen fedtstoffer og slik.

For en 1.600 til 2.000 kalorieindhold kost, kan du spise otte portioner fra gruppen korn og stivelse, fire portioner af grøntsager, tre portioner af frugt, to portioner af mælk og mejeriprodukter, fire til seks ounce af kød og kød erstatninger, og op til fire portioner fra gruppen fedtstoffer og slik.

For en 2.000 til 2.400 kalorieindhold kost, kan du spise 10 portioner fra gruppen korn og stivelse, fire portioner af grøntsager, fire portioner af frugt, to portioner af mælk og mejeriprodukter, fem til syv ounces kød og kød erstatninger, og op til fem portioner fra gruppen fedtstoffer og slik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com