Indgroet Toenail infektioner

03/16/2011 by admin

En indgroet tånegl, lægeligt kendt som onychocryptosis, er en fælles søm tilstand, der opstår, når en side eller et hjørne af en toenail vokser ind i negleroden. Dette medfører lejlighedsvis en indgroet toenail infektion.

Symptomer

De primære tegn på en indgroet toenail infektion omfatter hævelse og rødme omkring det berørte søm. Det inficerede område siver typisk en blod-farvet pus eller flydende decharge.

Andre symptomer

Inficerede nedgroede tånegle er typisk mørt og smertefuldt at røre. Nogle individer udvikler en feber, mens andre oplever dårlig lugt kommer fra den inficerede site.

Årsag

Nedgroede tånegle skyldes typisk dårligt montering sko og forkert toenail trimning teknikker. Når de nedgroede negle har forårsaget en pause i huden, kan bakterier ind og forårsage en infektion.

Behandling

Svær indgroet toenail infektioner kan kræve laser eller kemisk fjernelse af indgroet del af neglen. Læger ordinere sommetider aktuelle eller oral antibiotika til behandling af alvorlige infektioner.

Komplikationer

Ubehandlet indgroet toenail infektioner kan spredes i hele det hele tå og ind i den underliggende knogle. Dette kan resultere i en alvorlig knoglen infektion.

Advarsler

Personer med diabetes eller andre omsætning svækkelser bør lave en aftale med en læge til at undersøge indgroet toenail infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com