Hvad er fordelene ved Fructus Rubi?

06/06/2011 by admin

Hvad er fordelene ved Fructus Rubi?

Kendt som Palmleaf Rasberry frugt i engelsk, er Fructus Rubi kendt som Fu Pen Zi i traditionel kinesisk medicin. Det er mest almindeligt forekommende i Kina, men med udbredelsen af traditionel kinesisk medicin rundt om i verden som en acceptabel form for alternativ medicin, det er også fundet i brug i USA. Sødt og surt i smagen, Fructus Rubi har en række gavnlige egenskaber for dem, der foretrækker urtemedicin.

Overdreven vandladning

En af de primære fordele ved Fructus Rubi ifølge traditionel kinesisk medicin er lindring af overdreven vandladning. Det hjælper med at puste nyt liv i nyrer og lever ved at indtaste meridianer af disse to organer, på hvilket tidspunkt det formindsker mængden af urin "bassin", hvilket reducerer behovet for at urinere som ofte.

Ufrivillig udtømning af sæd

Gratis til fordelene ved lever og nyre, Fructus Rubi virker som en behandling for utilstrækkelig konsolidering på grund af en nyre mangel. En af bivirkningerne ved dette symptom er ufrivillig udtømning af sæd, sammen med den tilsvarende hyppig vandladning. Urten virker ved at kombinere nyre essenser, hvilket eliminerer ufrivillig sædafgang.

Forbedret Vision

Mørke eller overskyet vision forårsaget af samtidige lever og nyre mangler er en anden bivirkning, som kan afhjælpes ved brug af Fructus Rubi. Troen af traditionel kinesisk medicin er, at leveren åbner ind i øjnene, så en sund lever naturligt fører til forbedret syn. Da essensen af alle organer flyder opad i øjnene, ved forbedring af nyrerne og leveren sundhed kan du forbedre dit syn hvis det en eller anden måde forringet som følge af problemer med disse to organer.

Overordnede organ sundhed

Fructus Rubi menes at hjælpe med at stimulere steroid syntese enzymer og reducere deres nedbrydning over tid. Som et resultat, menes testosteronniveauer at være holdt på deres højeste ved hjælp af denne urt, som stimulerer sundt udseende samt den mørke farve af kinesiske hår. Troen er, at håret er styret af nyrerne, så sundt hår og en samlet sund udseende kan opretholdes ved hjælp af denne urt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com