Gratis hjem afhjælpe for hårvækst

05/31/2011 by admin

Selv om det er naturligt at miste en håndfuld hår hver dag, når håndfuld fører til totter eller klumper, begynder du at bekymre sig om tyndere hår. I sådanne tilfælde og for dem, der har mindre hår på deres hoved, er der et par hjemmelavet retsmidler, der kan hjælpe med situationen.

Hovedbunden Massage retsmidler

Den mest grundlæggende hjem afhjælpe er massage med kokosolie. Rub din hovedbund intenst i cirkulære bevægelser med kokosolie. Vask håret bagefter. Den masserer motion hjælper med at forbedre blodcirkulationen, at støtte i hårvækst, mens kokosolie indeholder næringsstoffer og mineraler, der vogte hårsækken. Du kan også tage tre til fire kopper af kokos olie og kog det med nogle amla, tilgængelige i enhver indisk købmand. Filtrere og lagre for hovedbunden massage tre gange om ugen for hår vækst stimulation og Hårtab forebyggelse. I tilfælde af at du ikke kan finde amla, bruge kokosmælk, i hvilket tilfælde du behøver ikke at koge det. Bare hælde frisk kokos mælk--ikke dåse sort--på din hovedbund og massage blidt. Holde det i mindst 30 minutter og derefter shampoo ud. En blanding af ricinusolie og kokosolie er også en fantastisk styrkende for hovedbundsmassage til at forbedre væksten af hår. Lad blandingen på dit hår i cirka en time før vask. (Castor oil er en klæbrig, tunge stof, så gælder det i moderation) Massere hovedbunden med mandel olie kan fremme hårvækst og forhindrer hårtab, også. En af de almindeligste hår vækst retsmidler på det indiske subkontinent er at koge en kop af sennepsolie med fire tbsp. af tørret eller frisk henna blade. Denne blanding er derefter filtreret i en flaske og bruges til en daglig hovedbundsmassage. Dette er stadig en af de mest betroede metoder til at stimulere hårsækkene til dyrkning.

Andre hjem retsmidler

En saft fra bladene af Lucerne og frisk spinat og drikke det hver dag. Dette giver næringsstoffer for at vedligeholde dit hår sundhed og styrke fra hinanden og er godt for din hele immunsystemet. En anden hår vækst middel er shampoo, der indeholder silica, som kan stimulere hårvækst, forhindre hårtab og også give dig stærkere negle og knogler.

Sund praksis

For sundt hår og reduktion af spaltede spidser, få trimmet dit hår hver par måneder. Dette fremmer også hurtigere vækst. Omfatter masser af grønne grøntsager i din daglige måltider og undgå tobak og alkohol. Vask dit hår ikke mere end to eller tre gange om ugen og har ikke brug for mange styling-produkter, som disse kan røve hår af sine vitale naturlige olier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com