Hvordan til at udføre hypnose

05/23/2011 by admin

Hvordan til at udføre hypnose

Hypnose er en afslappet sindstilstand, hvor du er i stand til at nå din underbevidsthed. I denne tilstand er sindet modtagelig og suggestible. Det er åbent for vejledning, som kan hjælpe dig med at træffe positive ændringer. Hypnoterapi gør brug af denne afslappet tilstand til at løse problemer såsom som angst, søvn forstyrrelser og rygning. Hypnose bruges også til at indgyde selvværd og motivation. Hypnose er ofte misforstået som hypnotisør at tage kontrol over sindet. Under hypnose, du ikke overgive din vilje til hypnotisøren. Du er simpelthen åbne for forslag, som du kan nægte at følge, hvis de er i strid med dine værdier.

Instruktioner

Instruktioner

• Tal med dit emne om hypnose. Forklare ham de forskellige skridt du vil følge og reaktionerne, han kan underkastes. Samarbejde af emnet er meget vigtigt at hypnotisere ham med succes. Hvis han har haft en dårlig oplevelse under en tidligere hypnose session, forklare, at du ikke vil gøre ham gøre noget ubehagelig eller mod hans vil. Også diskutere nogen forslag, han ønsker at foretage, efter han har været hypnose induceret. Disse instruktioner kan hjælpe ham med at skabe en positiv forandring.

• Tage dit emne til en rolig, svagt oplyste rum. Sidde ham i en stol eller sofa. Opmuntre ham til at ligge ned, hvis han foretrækker. Ideen er at få ham komfortable.

• Spørg emne at lukke øjnene, tage en dyb indånding og slappe af. Tale til ham sagte, opmuntrer ham til at give slip på distraherende tanker og koncentrere sig om afslappende. Fortæl personen at fokusere på en del af hans krop ad gangen og føle det at blive lempet. Brug denne metode til at slappe af hele hans krop.

• Give forslaget om, at begge du valgte i første trin. For eksempel, hvis du ønsker at forbedre fagets tillid, fortælle ham, "du er en person, der er tillid til. Du har en smuk personlighed."

• Rådgive motivet du vil bringe ham ud af hypnose. Fortælle ham du vil tælle baglæns fra fem til én, og at med hvert nummer han vil føle sig mere vågen og vil åbne øjnene gradvist. Når du har meddelt dette skridt, begynde at tælle som han langsomt kommer ud af hypnose.

Tips & advarsler

  • Ikke haste gennem processen med afslappende dit emne. Hvis det er påkrævet, skal du gentage processen.
  • Bruge sætninger af positiv forstærkning, som "Der er korrekte," "Meget god," "du gør det lige," mens du slapper af emnet.
  • Give instruktioner under hypnose til at skabe en positiv forandring. For eksempel, kan du hjælpe ham slippe af med dårlige vaner eller helbrede fra følelsesmæssige traumer.
  • Færdiglavede hypnose scripts er tilgængelige online.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com