Fibromyalgi årsager

05/15/2011 by admin

Hvad er fibromyalgi?

Fibromyalgi er en sygdomstilstand, defineret som langvarige smerter mærkes i hele kroppen især i leddene, sener og muskler. Den medicinske tilstand også omfatter træthed, sove problemer, morgenstivhed, migræne, hånd og mund følelsesløshed, angst og depression. Fibromyalgi er blevet set, at udvikle sig selv, men kan også findes i forbindelse med andre krop smerter lidelser såsom lupus og reumatoid arthritis.

Symptomer forbundet med fibromyalgi omfatter organ smerte og smerte, træthed, hukommelsesproblemer, udbud pletter på kroppen, herunder ryg, knæ, albuer og hofter. Symptomer omfatter også følelsesløshed i kroppen og hovedpine.

Årsager

Den nøjagtige årsag til fibromyalgi er et medicinsk mysterium. Det menes, at traumer, enten fysisk eller følelsesmæssig kan have en stor del i at bringe om tilstanden. Andre mulige årsager omfatter uregelmæssige smerte transmission i den neurologiske system af kroppen, forstyrrelser og manglende evne til at sove, muskelmetabolisme og lavt blod levering til centrale muskuløs steder (f.eks. led) og endelig en anden årsag betragtes som er en virus, som kan forårsage krop-dækkende smerte.

Begge køn er i fare og aldersgruppen hårdest ramt er mellem 20 og 50 år gammel. Hvis et medlem af ens familie er blevet diagnosticeret med fibromyalgi, er det almindeligt, at andre forbindelser vil udvikle det.

Behandling

Behandlinger for fibromyalgi omfatter medicin og fysisk og psykisk terapi. Medicin består af analgetika (f.eks. ekstra-styrke Tylenol) til at lindre smerter i kroppen. Andre smertelindring medicin kan bruges herunder Aspirin og sommetider læger ordinere anti-depressiva til støtte i søvnforstyrrelser. Fysisk terapi fokuserer på genoprettelse af den muskulære system til støtte i at reducere smerter filt og opnå større fleksibilitet til fremme af muskler og sener sundhed. Mental terapi fokuserer på at skabe positivitet i Lidende personlige evner og klare mekanisme for den konstante smerter.

Supplerende behandlingsteknikker omfatter motion, reduktion af stress, sove forvaltning og en sund afbalanceret kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com