Hvad skal en Person spise efter et kar slagtilfælde?

05/07/2011 by admin

Din kost efter en vaskulær slagtilfælde er afgørende for din inddrivelse og forebyggelse af fremtidige slagtilfælde. Det er bydende nødvendigt, at du spiser en varieret kost, der omfatter fødevarer fra alle de vigtige fødevaregrupper. Det er også meget vigtigt at undgå fødevarer, der er høj i kolesterol og salt. Ved at spise en ordentlig kost, vil du føle så meget bedre.

Frugter, grøntsager og hele korn fødevarer

Din kost bør være rig på frisk frugt og grøntsager, fordi de er lavt fedtindhold, har meget lidt natrium, og de indeholder ingen kolesterol. Kolesterol er et stof, der bidrager til indsnævring af vores arterier og er en førende årsag til hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis du køber dåse grøntsager og frugter, check etiketter for at sikre de er lavt natriumindhold. Høje niveauer af natrium i din kost vil sætte dig i en større risiko for at få en anden slagtilfælde. Når du tilbereder dine grøntsager, ikke bunke bunker af smør på dem. Spis dine grøntsager plain, tilføje lidt salt-fri krydderier til dem eller lynsteg dem med olivenolie. Omfatte hele korn brød og korn i din kost dagligt. Havregryn og klid korn er herlig valg.

Fedtstoffer

Det er yderst vigtigt at begrænse mængden af fedt i din kost. Transfedtsyrer er de mest farlige, fordi de hæve din dårlige kolesteroltal og sætte dig i en større risiko for en tilbagevendende slagtilfælde eller hjerteanfald. Du skal være forsigtig mens shopping, fordi mange af de produkter, der sælges i butikkerne har disse transfedt i dem. Virksomheder bruger transfedtsyrer, fordi de laver mad ser bedre og sidst længere, så Læs etiketterne. Du vil finde trans fedt i fransk frites, donuts, bagværk, cookies, kiks, og mange andre rige fødevarer. Prøv at bruge fedtfattig mælk og mejeriprodukter, olivenolie i stedet for vegetabilsk olie, og undgå at spise fødevarer, for det meste.

Kød og fisk

Det er også vigtigt at købe magert udskæringer af oksekød og trimme alle fedt off din kylling før du koge det. Grilning, bagning eller langsom tilberedning af dit kød i stedet for stegning det er den bedste måde at tilberede din mad. Du kan gøre det uden at bruge en olie eller fedt, hvilket er farligt for dit helbred. Vær sikker på og spise fisk mindst to gange om ugen. Fisk er fyldt med protein, som er så vigtig for din krop lige nu. Bage din fisk i ovnen med lidt olivenolie og citron.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com