Forbrugerrådgivning om varme puder

05/14/2011 by admin

Varmepuder bruges ofte til smertelindring. Denne fælles husstand element bør ikke tages for givet da alvorlig skade kan opstå, hvis enheden ikke anvendes korrekt. Varme puder bør ikke anvendes på spædbørn eller voksne, som ikke er i stand til at føle smerte på grund af skade, sygdom eller medicin.

Forholdsregler

Undersøg din varmepude før hver brug. Hvis du ser bruger tegn på slid, som små revner, ikke den. Undersøge den elektriske ledning til rifter og drenges. Brug ikke den hede afrivningsblok, hvis det har misfarvet områder fra varmeskader eller hvis parameteren gør knitrende lyde som en elektrisk kort. Du bør kassere puden, hvis det bliver for varmt eller ikke bliver varm nok. Følg altid fabrikantens anvisninger for korrekt anvendelse og opbevaring til forebyggelse af personskader og forlænge levetiden på din varmepude.

Ikke unplug den hede afrivningsblok ved at trække på ledningen, da dette kan beskadige. Roll puden eller forberede opbevaring ifølge producentens anvisninger. Ikke krølle eller knuse pad, fordi du kan beskadige følsomme interne ledninger. Brug ikke en varmepude, hvis du modtager supplerende ilt. Hvis din skade forårsaget følelsesløshed, brug ikke en varmepude indtil følelse afkast. Lad aldrig børn bruge en varmepude, uden opsyn.

Korrekt brug

Bruge den beskyttende dække, der kommer med din varmepude på alle tidspunkter. Placer ikke puden på din nøgne hud. Altid plads varmepude på toppen af din krop. Placer ikke det nedenunder din krop da dette forårsager varme til at bygge. Begynde ved at placere en varmepude på den simpel nedgang. Hvis der ikke leverer nok varme, kan du justere temperaturen opad. Forsøg ikke at fastgøre varmepude på plads eller bruge metal skruer.

Varme terapi er normalt anvendes i 20 minutter pr. session. Overvej at angive en alarm clock eller timer så hvis du bliver afslappet nok til at falde i søvn, din hud ikke brændes ved langvarig kontakt med den varme pad.

Rengøring

Fjern det beskyttende dækken og rense det som anbefalet af fabrikanten. Nogle hede afrivningsblok betræk kan vaskes med din regelmæssig tøjvask. Ikke nedsænkes puden selv. Får ikke pad eller våde-ledningen. Tør pad med en fugtig klud og lad det tørre før opbevaring. Unplug den hede afrivningsblok før rengøring og altid holde det unplugged når det ikke er i brug.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com