Effektiviteten af Minoxidil og Finasteride

02/01/2012 by admin

Læger ordinere minoxidil og finasterid til behandling af alopeci og hårtab. Alopeci er ofte arvelig og er ikke farligt. Men, mange mennesker vælger at tage medicin for at standse eller vende hårtab.

Minoxidil

Minoxidil, ofte sælges som Rogaine, er en topikalt behandling for alopeci, der virker for mænd og kvinder. Ifølge internationale samfund af hår kirurgi, ved hjælp af to procent styrke minoxidil stopper eller forbedrer hårtab i 30 procent af mandlige patienter og lidt over 30 procent af kvindelige patienter. Fem procent styrke minoxidil er effektiv i mere end 30 procent af mandlige og kvindelige patienter. Patienter skal fortsætte med at bruge minoxidil for evigt at opretholde regrown hår.

Finasteride

Finasterid, ofte sælges som Propecia, refererer til en hår tab pille, der kan kun træffes af mænd. Kvinder kan ikke tage finasterid, fordi det kan forårsage fosterskader. Ifølge hår tab tale oplevet 83 procent af mænd i en mad og medicin Adminisration-retssag en standsning eller tilbageførsel af hårtab. Finasterid tager op til to år at give resultater. Nogle mænd tager finasterid sammen med minoxidil.

Andre behandlingsmuligheder

Yderligere behandlinger for alopeci omfatter kirurgisk hår transplantationer eller podninger. Nogle mennesker vælger at have toppe lavet for at give udseendet af en fuld lederen af hår. Supplerende eller alternative medicin er generelt ineffektive i behandling af hårtab, ifølge University of Maryland Medical Center.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com