Borsyre forgiftning symptomer

12/29/2011 by admin

Borsyre er en kemisk forbindelse anvendes i en bred vifte af husholdningsbrug stoffer, lige fra insekt agenter til førstehjælp og kosmetiske forbindelser. Dette stof er særdeles giftigt og kan forårsage symptomer i nogen del af kroppen, som det er kommet i kontakt.

Borsyre defineret

Borsyre er en sammensat (dets kemiske sammensætning er H3BO3), som bruges i brandsikring forbindelser, emalje, cement og kosmetik. Dette er et farligt kemikalie, der kan forårsage død. Hyppig eksponering kan forårsage "kroniske" borsyre forgiftning og hvis en person har slugt noget med dette kemikalie, han vil udvikle "akut" borsyre forgiftning.

Identifikation

I industrier, såsom insekter og gnavere udryddelseslejre, er borsyre en ingrediens i skalle pulvere og gnaver og ant pesticider. Andre industrier, der bruger borsyre er maling fabrikanter, fotografering kemiske producenter og glas fiber producenter. Ifølge Healthline, er dette stof stadig bruges i nogle oejenskylningsmidler, antiseptiske og medicineret pulvere. I den kosmetiske og hud pleje branchen bruges borsyre i nogle hudlotion og astringerende.

Symptomer

Ifølge pesticid Action Network og Healthline, gennemgået af Dr. Eric Perez, Department of Emergency Medicine, St. Luke-Roosevelt Hospital Center, New York, New York, omfatter symptomer på borsyre, der vises på huden irritation, en Exfoliativ (peeling) udslæt, en rød (erythermatous) udslæt, som ser "velnæret" red på i hans hænder, sålerne på hans fødder, pungen og balder og vabler. Forgiftning luftvejssymptomer omfatter irritation af luftvejene og respiratorisk depression (nedsat vejrtrækning), hvis han har pustet en pulverform af giften.

Symptomer fortsatte

Pesticid Action Network og Healthline stat både, gastrointestinale symptomer omfatter mavesmerter, diarré, blå-grøn opkastning og lav eller ingen urin output. Centralnervesystemet symptomer omfatter sløvhed og hovedpine (selv om disse ikke vises i hver forgiftning offer), trækninger i musklerne i ansigt, ben, arme, hænder og fødder og kramper. Andre symptomer kan omfatte feber og nyresvigt.

Førstehjælp behandlinger

Pesticid Action Network anbefaler at for hud irritation symptomer, offeret skal fjerne hendes forurenet tøj og skyl hendes hud, så vask med sæbe og vand. Når dette er gjort, skal hun ses umiddelbart af en læge til vurdering og behandling. For Respiratoriske symptomer af borsyre forgiftning, bør hun straks fjernes fra det forurenede område og taget i den friske luft. Igen, hun skal ses af en læge. For gastrointestinale symptomer, hun bør helt skyl munden og ses af en læge til behandling. For centralnervesystemet og renale system inddragelse, offer, bør ses af en læge så lægeligt indiceret behandling kan være igang med det samme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com