Hvordan man laver en akut medicinsk id-kort

07/19/2010 by admin

En akut medicinsk id-kort er noget alle bør have. Denne form for kort kan lade en læge eller læge vide, hvordan man behandler dig, selvom du er bevidstløs eller ude af stand til at kommunikere. Selv om disse kort er en god idé for alle, de er især interessant for folk, der gør en masse rejser og for folk, der er i risiko for at have noget invaliderende tilfældigvis dem.

Instruktioner

• Åbn en ny Microsoft Word-dokument ved at åbne programmet og vælge "Ctrl + N" på tastaturet. Når siden åbnes, gå til menuen "Indsæt" og vælg "tekstboks." Klik på på siden for at gøre en tekstboks, der er på størrelse med et visitkort--Træk hjørnet af boksen, der vises, indtil det har den rigtige størrelse. Sørg for de Sideindstillinger på værktøjslinjen er indstillet til 100 procent; ellers er tekstboksen muligvis mindre eller større end den egentlig er. Oprette en anden tekstboks på samme størrelse lige under først.

• Skrive ordene "Emergency Medical Card" øverst i den første tekstboks i midten med en fed skrift og rød skrift. Dette vil henlede opmærksomheden på kortet og lad pleje praktiserende læge ved, at den indeholder vigtige oplysninger.

• Venstre justerer teksten og skrive følgende ord på siden under hinanden: navn, adresse, fødselsdato, nødsituation kontakt, læge og Over. Fremhæve disse ord og vælge "Ctrl + B" for at gøre dem fede.

• Skriv dit fulde juridiske navn ud for feltet "Navn". Med rette navn kan gøre det nemmere at opnå de rette medicinske journaler behov. Gå videre til at udfylde alle de nødvendige oplysninger ved siden af de andre felter på siden. Må ikke skrive noget ved siden af "Over," det er simpelthen at vise der er flere oplysninger på bagsiden.

• Flytte til den nederste tekstboks og skrive i følgende kategorier: medicin, betingelser, allergi. Gøre disse kategorier fed på samme måde som du gjorde i trin 3.

• Udfylde oplysninger ud for hver af disse kategorier. Give plads til at lægge alle de nødvendige ud for hver kategori oplysninger.

• Udskrive siden. Efter udskrivning af siden, skåret ud to tekstbokse så jævnt som muligt. Tag de to kort til en laminering maskine og placere dem ryg mod ryg. Køre kortene gennem den laminering maskine og placere det færdige produkt i din tegnebog i nærheden af dit kørekort.

Tips & advarsler

  • Husk at holde oplysningerne ajour.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com