Oplysninger om den menneskelige hjerne

01/09/2012 by admin

Den menneskelige hjerne og rygmarven udgør centralnervesystemet. Det centrale nervesystem virker med det perifere nervesystem, består af nerver, til at styre din krops bevægelser, fornemmelser og svar til miljøet.

Rygmarven

Rygmarven indeholder bundter af sensoriske nerver, der transporterer beskeder mellem de forskellige dele af hjernen og resten af kroppen.

Hjernestammen

Bryn Mawr College hjemmeside siger hjernestammen, sammensat af midthjernen, pons og medulla, kontrol, vejrtrækning, din puls og dit blodtryk, vitale menneskelige funktioner.

Cerebrum

Cerebrum, den største del af den menneskelige hjerne er opdelt i fire lapper---frontal, delvis, occipital og tempera--- og påvirker tanker, handlinger, tale og visuelle forarbejdning.

Lillehjernen

Bryn Mawr College hjemmeside kalder lillehjernen "lille hjerne" på grund af sin lighed med cerebrum. Den cerebrum to hjernehalvdele styrer bevægelser, kropsholdning og balance.

Limbiske System

Det limbiske system i den menneskelige hjerne indeholder thalamus, hypothalamus, amygdale og hippocampus. Disse kontrol følelser, tørst, sult, indlæring, hukommelse og rumlige relationer i verden omkring dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com